Nieuws 18
Apr

Oranje C Toernooi groot succes!

Nieuws afbeelding
Tijdens de Paasdagen vond het jaarlijkse Oranje-C toernooi plaats op de club. Jongens en Meisjes C teams vanuit het hele land reisden af naar Loenen, logeerden bij gastouders en genoten van spannend hockey en een spetterend feest. Zelfs een kleine hagelbui op dag twee mocht de pret niet drukken.

Lees verder

Van het Bestuur 7
Apr

Sportdagen basisscholen 11 en 12 mei a.s.

Nieuws afbeelding
Onze hockeyvelden zijn op 11 en 12 mei a.s. het toneel van de sportdagen van de basisscholen uit Loenen aan de Vecht, Loenersloot en Vreeland. Voor deze sportdagen zijn nog ouders nodig die kunnen helpen.
 
Voor de groepen 1 en 2 hebben we nog 1 ouder nodig.
Voor de groepen 3, 4, 5 hebben we nog  6 ouders nodig.

Lees verder

Jongste Jeugd 5
Apr

BFF Party

Nieuws afbeelding
BBF Party groot succes!!
 
Afgelopen vrijdag waren er heel veel blije kindergezichtjes te zien op onze club. Onze E en F leden mochten hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen, om te laten zien hoe leuk onze club is tijdens de BFF Party. Het werd een middag vol sportiviteit en plezier. Onder begeleiding van een professionele danscoach werd op swingende wijze de

Lees verder

Technische commissie 5
Apr

Trainingen tijdens de meivakantie

In de week van 24 tot en met 28 april zijn er in principe geen trainingen. Teams die wel willen trainen zijn natuurlijk vrij om dat te doen, graag zelfs! Als je op het tijdstip waarop je bent ingepland traint is er sowieso altijd veldruimte. Mocht je op een andere dag of tijd willen trainen check dan even het schema of er een veld beschikbaar is. Zelfs in vakanties als we officieel niet trainen

Lees verder

Van het Bestuur 30
Maa

Gezocht: eigenaren van deze fietsen!

Nieuws afbeelding
Deze fietsten staan al meer dan een jaar op de club. Wanneer ze niet op korte termijn worden opgehaald, gaan we ze opruimen.

Lees verder

Van het Bestuur 27
Maa

Barvrijwilligers gezocht!!!

Is het u al opgevallen dat er tegenwoordig ook weer ouders achter de bar staan? En dat kunt u ook zijn!! Wij zijn namelijk nog steeds op zoek naar vrijwillige ouders die het leuk vinden om af en toe een bardienst te draaien. Dit kan zowel op de zaterdag als op de zondag. Het zijn shifts van 3 uur. En je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Interesse? Mail dan naar Marieke Kanters:

Lees verder

Van het Bestuur 22
Maa

As zaterdag 25 maart komt Bovelander weer langs

De Bovelander ‘Raad en Win actie’ komt naar Loenen
Op zaterdag 25 maart komt Bovelander hockeykampen met een de Raad en Win actie naar de Loenense MHC. Hier kan je door het raden van het aantal hockeyballen een driedaags hockeykamp winnen. Alle kinderen kunnen tussen 9.00 uur en 13.00 uur een poging wagen! Daarnaast zal Flop de Bovie Beer ook aanwezig zijn om er een geweldige

Lees verder

Scheidsrechters 20
Maa

Mathijs Groenink bondsscheidsrechter!

Gisteren is Mathijs Groenink geslaagd voor zijn examen bondsscheidsrechter! Een geweldige prestatie en we hopen natuurlijk dat hij als bondsscheidsrechter een mooie toekomst tegemoet gaat!

Lees verder

Nieuws 17
Maa

Meisjes C3 heeft een nieuwe sponsor!

Nieuws afbeelding
Zaterdag 11 maart gingen de meiden van hockeyteam C3 van LMHC Loenen goed van start in het tweede deel van het veld seizoen, namelijk in nieuwe truien gesponsord door restaurant Loetje in Breukelen, bekend van de lekkerste biefstukken .   De wedstrijd tegen SCHC eindigde ook nog eens in een 1-0 overwinning, dus dubbel feest. Hartelijk dank aan sponsor Loetje!

Lees verder

Scheidsrechters 16
Maa

Spelregelexamen

SPELREGELEXAMEN - ZEER SUCCESVOL!!! Bijna alle cursisten zijn gisteravond geslaagd voor hun Spelregelexamen. Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Scheidsrechters 16
Maa

Spelregelcurus

DE VOLGENDE SPELREGELCURSUS START OP 20 MAART!!! Meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via: [email protected]

Lees verder

Technische commissie 13
Maa

Update trainingsschema

Gedurende de winterstop zijn er weer wat wijzigingen geweest in het trainingsschema. Hierbij treft u de meest recente versie aan. Helaas staat er op een aantal plaatsen een vacature. Uiteraard hopen we deze zo spoedig mogelijk in te vullen. Tot die tijd verzoeken we de teams de training zelf op zich te nemen. Veel plezier weer op het veld!


Lees verder

Technische commissie 10
Maa

Inloopspreekuur fysiotherapie gaat weer van start!

Het seizoen begint weer en daarmee samenhangend zullen hier en daar weer wat blessures de kop opsteken. Gelukkig kun je in dat geval voor vragen, hulp of diagnose ook op de club terecht! Namens fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels is er iedere vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur een fysiotherapeut aanwezig op de club, in de bestuurskamer. Het inloopspreekuur is gratis en je hebt geen verwijsbriefje

Lees verder

Van het Bestuur 9
Maa

Bovelander hockeykampen tijdens meivakantie op Loenen

Nieuws afbeelding
Deze meivakantie komt Bovelander & Bovelander weer 2 leuke 3-daagse dagkampen geven op onze club. MINIHOCKEYKAMP
Dit hockeykamp is  voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar.   Het programma is een gave mix van leuke en leerzame hockeytrainingen en te gekke  kampspelen. 
TOPHOCKEYDAGEN

Lees verder

Van het Bestuur 4
Okt

Hoe heurt het ook alweer op en langs het veld?

Nieuws afbeelding
Sinds de start van het seizoen, nu enkele weken geleden hebben wij diverse situaties meegemaakt waarin toeschouwers, begeleiders en spelers zich niet altijd even goed aan de regels houden langs en in het veld. 
En dat heurt natuurlijk niet! Daarom willen we even het geheugen opfrissen.


Het team

Lees verder