Sponsoring

bar bistro Paolo’s nieuwe sponsor van LMHC Heren1 en Dames1!


Nieuws afbeelding 7
Nov

bar bistro Paolo’s zal de komende twee seizoenen de belangrijkste sponsor zijn van de voltallige selectie H1 en D1. Paolo’s verzorgt naast de nieuwe pakken voor deze selecties ook eens in de zoveel tijd op zondag een ontbijt bij Paolo’s om de teamspirit te verhogen.

Zowel H1 als D1 spelen dit seizoen 3e klasse en het doel is om dit jaar samen met Paolo’s een stap naar de 2e klasse te zetten. Alle andere teams van LMHC ontvangen ook een uitnodiging voor een leuk teamuitje of borrel waar Paolo’s als sponsor aan zal bijdragen. Alle teams ontvangen een waardebon van Paolo’s welke zij in teamverband kunnen besteden bij Paolo’s. Het betreft voor álle seniorenteams en juniorenteams een waardebon a € 25,00 en voor álle jongste jeugd (6 en 8 tallen) een waardebon van € 15,00.

Hoe leuk is het om met je team de overwinning te vieren met een verse pizza of drankje na afloop van het seizoen. Daarnaast wordt er gekeken naar andere leuke acties om de samenwerking kleur te geven.

Jorden Hagebeek, voorzitter LMHC: "Net als de LMHC is bar bistro Paolo’s een vaste waarde in onze regio. We zijn er trots op dat zij zich hebben aangesloten bij de groep lokale ondernemers die ons een warm hart toedragen, en zich op deze manier inzetten voor onze sportende jeugd en ons Dames- en Heren 1 in het bijzonder!”

Paul Zuidervaart, eigenaar bar bistro Paolo’s: "Het is een voorrecht om op deze manier bij te mogen dragen aan de positieve verbinding van alle teams, van de hoogste selectie tot aan de allerjongste jeugd. Niet alleen als sponsor hecht ik daar waarde aan, ook als speler en als vader van hockeyende LMHC kids.”

 

Macintosh HD:Users:Marije:Desktop:P.png

 

Bar bistro Paolo’s| Rijksstraatweg 106A, Loenen aan de Vecht| [email protected] | 0294-269652

 

[email protected]