Technische commissie

Start veldtrainingen/competitie


6
Feb
Terwijl iedereen nog druk aan het zaalhockeyen is wordt het tijd om vooruit te kijken naar de start van de 2e helft van de veldcompetitie. De trainingen voor de lijnteams (1 en 2 teams jeugd) beginnen weer in de week van 19 tot en met 23 februari, tenzij er per team anders afgesproken wordt is er in de vakantie geen training. De breedteteams beginnen na de voorjaarsvakantie vanaf maandag 5 maart weer te trainen.

De Jongste Jeugd (F, E6 en E8) traint weer vanaf vrijdag 23 februari en er is in de voorjaarsvakantie gewoon training, mocht je er niet kunnen zijn in verband met vakantie is dat geen probleem. 

Officieel begint de 2e helft van de competitie op 10 maart maar een aantal teams heeft op 3 maart een inhaalwedstrijd gepland staan. We willen die teams er graag op wijzen dat het dan het laatste weekend van de voorjaarsvakantie is en er wellicht veel mensen op vakantie zijn. Mocht je moeite hebben je team compleet te krijgen kun je natuurlijk invallers vragen maar je kunt in overleg met de tegenstander (en het wedstrijdsecretariaat) ook de wedstrijd op een andere datum spelen. Volgens de regels van de KNHB dient dit uiterlijk 11 maart gebeurd te zijn.