Nieuws

LMHC Trainingspakken voor je team!


Nieuws afbeelding 20
Jul
LMHC Trainingspakken – The Indian Maharadja

De Teams zijn weer bekend en de vakantie staat voor de deur. 
Na de vakantie starten de nieuwe teams in de nieuwe samenstelling. Hoe mooi is het dan ook om met je nieuwe team er helemaal klaar voor te zijn en in een strak pak op de velden te staan!

Het LMHC – The Indian Maharadja club pak is verkrijgbaar bij onze kledingpartner Intersport Twinsport via de banner op clubsite of via: https://www.intersporttwinsport.nl/teamwear/loenense-mhc/

Het Indian Maharadja is een technisch kwalitatief hoogstaand pak, comfortabel en met eigentijdse uitstraling voor jong en oud.

Het pak wordt tot 1 oktober zeer scherp aangeboden. 

Voor Junioren:
De keuze tussen een hoodie en een vest.
-Hoodie en vest: van € 44,99 voor € 38.49
-Broek: van € 34.99 voor € 27.99
Voor Senioren: 
-Hoodie en vest: € 49.99 voor € 42.49
-Broek: € 44.99 voor € 35.99

De prijzen gelden bij bestelling door teams en zijn excl. bedrukking, dit dien je in overleg met Intersport Twinsport te doen. 

Beleid
Het Indian Maharadja trainingspak is voor komende seizoenen het standaard LMHC Team pak. Voor deze centrale aanpak is gekozen om tegemoet te komen aan de jaarlijks terugkomende vraag van teams naar een goed, standaard pak van de club bij aanvang van het seizoen. 

LMHC vindt het belangrijk dat er uniformiteit is bij de teams die de club vertegenwoordigen en dat ieder team in hetzelfde team pak loopt. Ook voor komend seizoen is het aldus niet de bedoeling dat teams zelf gaan zoeken naar een eigen Team pak/hoodie en hierin verschijnen op de wedstrijden. 

Als je specifieke vragen hebt over dit beleid dan kan je deze stellen aan het bestuur en/of aan de sponsorcommissie. 

Sponsoren van de pakken. 
Heel graag en fijn als je een team (mede) wil voorzien van dit pak. Hiervoor geldt de regel dat als je als (co)sponsor aanwezig bent op het pak dat je dan ook een sponsor donatie doet aan de club a € 100,00. De club stelt haar velden aan de sponsor ter beschikking als platform. Het sponsoren van een bord langs het veld is ook een mogelijkheid. Een bord á 3.00 m breed kost voor komend seizoen € 450,00, excl. productiekosten. De plaats wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de mogelijkheden. 

Voor ‘stilzwijgende’ sponsoren geldt deze regel vanzelfsprekend niet. 
Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie. [email protected]


Bestuur & Sponsorcommissie


Bijlage