Sponsoring

AutoSpijker nieuwe Autosponsor


Nieuws afbeelding 20
Feb
LMHC verwelkomt per 1 maart AutoSpijker uit Loenen a/d Vecht als nieuwe autosponsor!

AutoSpijker stelt een Chrysler PT Cruiser ter beschikking aan clubmanager Jacco Hoogendoorn voor logistieke clubdoeleinden. Daarnaast sponsoren zij een aantal doeken en komen er meer acties in de toekomst. 

Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We doen wat we zeggen en blinken uit in betaalbare auto’s van goede kwaliteit.

Het autobedrijf is centraal gelegen gevestigd, ligt op een steenworp afstand van de A2 (afslag Vinkeveen) tussen Utrecht en Amsterdam. Als universeel, merk onafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de in en verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen. Wanneer de auto naar wens niet in onze showroom te vinden is, gaan we vrijblijvend op uw verzoek op zoek naar de door u gewenste auto.

Gegarandeerd kwaliteit.

Verder beschikken we over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we ook op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel een specialist in alle automerken. Voor vrijblijvend contact 0294-231442.

Lees verder https://www.autospijker.nl/.


Tot binnenkort in onze showroom!


Wij willen AutoSpijker bedanken voor de samenwerking voor iig het komend jaar met de intentie voor meerdere jaren. 


De samenwerking met VolvoBuitenweg is bij deze beëindigd wij bedanken hen voor de afgelopen jaren.