Van het Bestuur

Uit de ALV: Bestuurswisselingen


Nieuws afbeelding 15
Mei

Tijdens de ALV van afgelopen vrijdag hebben wij Odette van Wageningen als nieuw lid van het Bestuur mogen verwelkomen. Odette neemt de voor LMHC bijzonder belangrijke portefeuille Jongste Jeugd over van Linda Huizingh. Odette is in het dagelijks leven Marketeer bij Linda, hockeyt zelf in Dames C en haar kinderen hockeyen in de Jongste Jeugd. We wensen Odette veel succes in deze belangrijke functie!


Tijdens de feestelijke slotdag op 8 juni aanstaande zal Jorden Hagenbeek zijn voorzitterschap na ruim 3 jaar overdragen aan Pleun Wijffels, in het dagelijks leven rechter. Ook zij hockeyt in Dames C en heeft kinderen in de E en D jeugd. We zijn verheugd met haar aantreden en zijn er zeker van dat de club hiermee verzekerd is van goede leiding in de komende jaren!


De Slotdag wordt sowieso een feestje: zie de annonce op de site!


Verder is tijdens de ALV aangekondigd dat Marc Toebes zijn penningmeesterschap aan het begin van het volgend seizoen zal overdragen aan Rudolf Nieweg. Ook Rudolf heeft kinderen in de E en D leeftijd en heeft bovendien ambities om zelf te gaan hockeyen! Ook met zijn komst zijn we verheugd, het financieel op orde houden van onze vereniging is een belangrijke taak, waarvan de invulling de nodige kennis en ervaring vereist. En die heeft hij, als controller bij Pon, ruimschoots!


Tenslotte zal Jacqueline Wolff haar functie als bestuurssecretaris overdragen zodra we daar een geschikte kandidaat voor hebben geselecteerd - zie de annonce op de site!


We zijn blij dat de vertrekkende en nieuwe bestuursleden zich op deze manier aan de club hebben willen committeren. Samen met alle andere actieve leden houden we LMHC op deze manier in beweging!


Groet van het Bestuur!