Trimmers

Loenense trimmers winnaar op Huizer Night of the Trim toernooi!


Nieuws afbeelding 24
Okt
Loenense trimmers winnaar op Huizer Night of the Trim toernooi
 
Zaterdagmiddag 12 oktober 16:30 uur in een nog nagenoeg leeg clubhuis worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de 25e Silver editie van Night of the Trim op HC Huizen. De eerste fanatieke Loenense trimmers zijn al aanwezig om de tactieken te bespreken voor het team dat natuurlijk voor Goud gaat. Uiteraard begonnen we dan ook met een Goudgele rakker aan de bar. 

Na de tactieken en de opstelling worden de taken verdeeld. Met als belangrijkste taak: de Bierpas. Koen neemt dit voor zijn rekening, zijn betrouwbare karakter gaf de doorslag. Ook moeten er wedstrijden worden gefloten, u raadt het al: er is er maar één zoals Arie die de regels perfect kan handhaven, hij moet dan ook gelijk het veld op. Carole en Claudia hebben gezorgd voor de entourage in de vorm van prachtige zilvere props waarmee ze iedereen versierden. De schooljongens Anthony en Joris zijn zo zenuwachtig dat ze maar heen en weer bleven lopen, dat deden ze overigens ook op het veld, tegen beter weten in. 

Het begint al aardig druk te worden en er wordt alvast een bodempje gelegd voor de avond met hamburgers van de BBQ, lekker met ui en kruidige currysaus.. Ondertussen blijft de regen in vorm van miezer naar beneden komen. Dit weerhoudt de Loenense trimmers er niet van om al vroeg in te gaan spelen ter voorbereiding op de stevige openings-pot tegen Hilversum. 

Na wat onduidelijkheid over de opstelling begonnen we vol goede moed, voor sommigen de eerste keer op een heel veld, aan de wedstrijd. Hilversum is fanatiek en laat geen kans onbenut en scoorden dan ook een (dubieus) doelpunt dat zwaar werd aangevochten door Hank bij de scheidsrechter. Het mocht niet baten, zelfs na een paar prachtige aanvallen van Loenen blijft de teller op 1-0 staan. Maar met opgeheven hoofd stapten we van het veld, we speelden erg goed samen en het leek nog op hockey ook!

We waren alweer toe aan het voorgerecht, carpaccio van de ossenhaas, en een koud biertje dat hadden we wel verdiend. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking(!) U denkt vast, was dit het al? Nee, zeker niet. Alleen deze formaliteit kan je maar beter geregeld hebben zodat daarna er gewoon lekker gefeest kan worden. Bovendien zijn we allemaal winnaars, toch? We richtten ons weer tot de voorzitter die de tweede prijs (verdiend) uitreikte aan Leusden! Daar later meer over…

Dan de belangrijkste prijs, de voorzitter reikte deze uit aan de club aan de Vecht, die jarenlang het befaamde Beaujolaistoernooi organiseerde. Die nu na lang te zijn weg geweest ook weer in Huizen is neergestreken. Marleen herinnert zich die (wilde) toernooien nog wel. "Dat verdiend een aanmoediging.. "Geheel onverwachts riep hij ons uit tot winnaar van het toernooi en namen we met veel vreugde de Bokaal en Magnumfles Champagne in ontvangst! De stemming zat er gelijk goed in, we proostten met de teams om ons heen en voelden ons echte winnaars. De muziek ging aan en het volume omhoog en na één wedstrijd dansten we op de tafels, Frederique liet iedereen zien hoe dat moet!

Aan de bak, er moest weer gehockeyd worden, tegen Zwolle ditmaal. We strijkten onze polo’s weer glad en bespraken nog eens de tactieken, dit gaat hem worden! Door het sterke opbouw werk vanaf de verdediging door Jeroen scoorden we ons eerste, en enige, doelpunt! Voldoende om wederom als winnaars van het veld af te stappen.

Het hoofdgerecht, Hollands stoofvlees met rode kool en zuur, smaakte ons goed en sterkte ons aan voor de laatste wedstrijden. Te beginnen tegen Huizen, die ook weer werd ook gewonnen mede dankzij de goede spelverdeling van Martijn. 

Dan de laatste wedstrijd, tegen de gouden tutu’s uit Leusden. We waren aan elkaar gewaagd en we lieten ons erg afleiden, vooral Willem, door de dartelende dames..Toch wisten we de achterstand gelijk te trekken en eindigde de wedstrijd onbeslist.. 

Angelique, die helaas geblesseerd moest afhaken, heeft ons fantastisch aangemoedigd en gaf het startsein voor het feest! Tot in de late uurtjes is er gedanst en gesjanst in het clubhuis. In al het feestgedruis heeft Loenen niet goed op de gewonnen Bokaal gelet, die is dan ook ontvreemd. We verdenken Leusden van dit feit.. Toen de lichten weer aangingen bracht de taxi Loenen weer veilig thuis, gelukkig maar, want het bier heeft rijkelijk gevloeid. Alleen Pim, niemand dronk hem onder de tafel, hij kon gewoon rijden… 

Onvergetelijk, dit doen we snel weer!

Liefs van de trimmers