Van het Bestuur

Contributie seizoen 2019–2020 en COVID 19


Nieuws afbeelding 8
Apr
Beste leden,

Wij hopen dat iedereen gezond is en een goede invulling heeft weten te vinden in deze nieuwe werkelijkheid. Met het mooie weer van de laatste dagen zou het gezellig druk moeten zijn op de club. Helaas, het mag niet zo zijn. De coronamaatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april. Als club conformeren wij ons aan de RIVM richtlijnen en het beleid van de KNHB.

De maatregelen raken helaas ook de financiën van de club. De vaste kosten van de club blijven doorlopen (afschrijving velden, onderhoud complex, personeel, bijdrage bond etc.). Terwijl de club te maken heeft met derving aan inkomsten uit de bar en haar verenigingsactiviteiten (toernooien etc). Hoewel het er naar uit ziet dat de club mogelijk in aanmerking komt voor NOW subsidie en de maatregel tegemoetkomingcorona. Het is nog te vroeg om te beoordelen hoe de club er financieel gaat uitspringen. Dit zal mede afhangen van de duur van de coronamaatregelen. Het bestuur is momenteel aan het onderzoeken of de club het seizoen kunnen oprekken zodat iedereen, als de situatie het toelaat, nog haar energie kwijt kan op het hockeyveld.

Het bestuur heeft derhalve besloten de contributie voor dit seizoen niet aan te passen. In het najaar, tijdens de algemene leden vergadering zal het bestuur de financiën over dit seizoen verantwoorden. Het financiële resultaat als gevolg van COVID-19 zal door het bestuur een passend vervolg krijgen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur