Van het Bestuur

Brief van de voorzitter


Nieuws afbeelding 24
Apr
Beste leden,

We zijn een maand verder na mijn eerste brief, praktisch opgesloten geweest in huis, ontdaan van enig clubvertier. Het bestuur heeft echter achter de schermen niet stil gezeten. Allerlei praktische zaken (o.a. volgend seizoen, onderhoud, etc.) dienden en dienen er geregeld te worden. De wereld om ons heen verandert snel.

Competitie beëindigd
En dan is er zo maar afgelopen dinsdag en wordt ons het tweede deel van het seizoen afgenomen. De competities worden als beëindigd beschouwd. Een mega domper! MAAR gelukkig, er wordt door het kabinet een lichtpuntje gegeven! De jeugdteams mogen vanaf 29 april weer de ‘de wei’ in.

Trainingen starten?
Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Clubhuis (inclusief de horecavoorziening) en kleedkamers blijven gesloten! Alleen de velden zijn uitsluitend geopend tijdens de trainingsuren! De trainers (wat zijn we blij met ze!) zijn hard bezig om de oude schema’s te gaan hervatten. Bij de jongste jeugd (t/m de D-teams) zijn er geen restricties, op één na, er mogen geen ouders bij aanwezig zijn, daarom zullen wij op onze parkeerplaats een ‘Kiss & Ride’ principe hanteren. Kom zo veel mogelijk met de fiets als dat mogelijk is. De kinderen tot de E6 zullen daar door één trainer opgewacht en meegenomen worden naar de hockeyvelden. We zijn in een opstartfase en zullen nog tegen uitdagingen aanlopen, so bear with us. Als het aanpassingen behoeft zullen we jullie daarover informeren.

Panasj
Ook Panasj gaat weer beginnen en zal volledig ingehaald worden ook hierover zullen we jullie later nader exact over informeren.

C-,B-, en A-jeugd
Voor de C-, B- en A Jeugd geldt dat ze te allen tijde 1,5 meter afstand bewaren. Voor het gemak; houdt één hockeysticklengte afstand! Houdt je hier alsjeblieft aan! De trainers gaan dit strak hanteren, omdat we anders deze mogelijkheid kunnen gaan verliezen. Kom zo veel mogelijk met de fiets en houdt voor verdere informatie de website in de gaten. Alle trainingen zullen een kwartier korten duren, zodat iedereen rustig en zonder elkaar in de weg te lopen het terrein kan verlaten.

Voorbereidingen komend seizoen
Daarnaast gaan ook de voorbereidingen voor volgend seizoen natuurlijk door en wordt er achter de schermen al keihard gewerkt aan de elftalsamenstellingen voor het seizoen 2020-2021. Daarom nog even aandacht voor het volgende: Mocht je onverhoopt je lidmaatschap willen beëindigen, denk er dan dus aan om dit voor 1 mei te doen. Geloof ons, we gaan er een super vet (lustrum)seizoen van maken.

Dan nog belangrijk om te melden dat wij, het bestuur, werken naar een gezamenlijke seizoenafsluiting op zaterdag 20 juni met zoveel mogelijk hockey en vertier als mogelijk is!

Ik wens iedereen, mede namens het bestuur, sterkte, succes en bovenal een goede gezondheid. Hou vol!

Voor nu, geniet van je weekend!

Olivier Langendijk