Organisatie

REMINDER: Opvolger gezocht Wedstrijdsecretariaat Senioren!


Nieuws afbeelding 8
Sep
Beste allen,
 
Het is nog angstvallig stil gebleven op mijn oproep voor opvolging van het wedstrijdsecretariaat. Ik hoop dat alle enthousiastelingen de schroom inmiddels van zich af durven te gooien, en zich op korte termijn gaan kandideren! Met een paar weken ligt het stokje voor het overpakken!
 
Je helpt niet alleen je eigen competitie en die van de andere teams, je hebt de hand in je eigen speeltijden en velden thuis en wie je fluit of door wie je gefloten wordt!
 
Bij deze dus de oproep voor een opvolger (M/V) ! Neem jij het stokje over na de komende Herfstvakantie?
 
Waar bestaat het wedstrijdsecretariaat dus met name uit:
  • Wedstrijdtijden en -velden online inplannen van alle thuiswedstrijden van alle senioren/veteranen teams op de zondag (momenteel 5 Heren en 5 Dames teams; spelen gem. om de week thuis), (in LISA);
  • Plannen en administreren van elkaar fluitende teams (online in LISA; bijv. HVL2 fluit HVL3);
  • Communicatie met KNHB Bond (landelijk of regionaal): bij evt. issues rond wedstrijden (mn. administratie, afgelastingen, boetes); doorsturen van KNHB informatie voor specifieke teams (bijv. Dames 1 Silver Cup), 1-2x p.j. bijeenkomst alle regionale wedstrijdsecretarissen;
  • Jaarlijks afstemmen met alle aanvoerders en administratief opvoeren van indelingen van teams voor nieuwe seizoen (evt. nieuwe teams, geannuleerde teams, wensen omtrent promotie/degradatie, overzetten van bestaande spelers naar andere teams);
  • Beheer (inplannen) van oefenwedstrijden op de zondag (in de praktijk: de 1-2 weken voor aanvang seizoen en voor hervatting na winterstop), (in LISA). 
Het is dus met name communicatie met aanvoerders en de Bond, soms met het bestuur en verder online administratief werk in de applicatie LISA. Bij aanvang van het nieuwe seizoen kost het meer tijd, zodra de competitie gestart is, kost het gedurende het seizoen een uurtje op de zondag-/maandagavond (zo’n 22 weekenden per jaar). Zonder deze digitale planning en administratie zijn helaas geen competitiewedstrijden mogelijk.
 
Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen? Schroom niet en ik hoor het graag.

Ik neem de honours nog waar tot en met de Herfstvakantie en help ik met alle plezier overdragen/inwerken, vanaf zondag 25/10 is de eer aan de volgende!
 
Groeten,
Vincent Bohté
 
Wedstrijdsecretaris Senioren Loenense MHC
Aanvoerder HA
06 - 2475 3188