Technische commissie

Planning voor alle lijnen van A t/m F voor de komende weken!!


Nieuws afbeelding 14
Feb

Beste Allemaal,


Hopelijk heeft iedereen genoten van een wintersport in eigen land. 

Zoals eerder aangegeven geven we jullie hierbij de planning voor de komende weken en weekenden.


Deze week:

Zoals het er nu uit ziet kan er maandag 15 en dinsdag 16 februari nog niet gehockeyd worden en zijn er dan dus nog geen trainingen. We houden de velden goed in de gaten en zodra de vorst van de velden is, laten we dat weten!!


De Voorjaarsvakantie:

De weekenden van 21-22 en 27-28 februari aanstaande vallen in de voorjaarsvakantie. 

Ook nu willen we jullie een programma aanbieden zodat er toch van alles te doen is op de club!


Op woensdag 24 februari zijn er inlooptrainingen voor de A-B-C jeugd van 16.00 tot 19.00 uur. 

16.00-17.00 uur C-lijn

17.00- 18.00 uur B-lijn

18.00-19.00 uur A-lijn


Op vrijdag 26 februari zijn er inlooptrainingen voor de D jeugd en Jongste Jeugd van 15.00-18.00 uur. 

15.00-16.00 F-lijn

16.00-17.00 uur E6 & E8

17.00-18.00 uur D-lijn


We sluiten de vakantie af op zaterdag 27 februari met een sportdag voor alle lijnen, georganiseerd door de trainers. De planning van de dag wordt apart gecommuniceerd.


Het weekend daarna, op 6 maart, organiseren we nog een leuke dag waarbij er voor de A-D jeugd een 7’s toernooi staat gepland en voor de Jongste Jeugd ’s ochtends clinics zullen worden gegeven onder leiding van Sander en Wieger.


Voor alle ouders van de Allerjongsten: Normaal gesproken start in maart ook de kaboutercompetitie op Spandersbosch voor de eerste jaars F. Ook dat zal dit jaar anders zijn, in ieder geval gaat het dan nog niet van start. Om die reden zullen wij voor hen een onderlinge competitie opzetten vanaf het weekend van 13 maart. Hou hier rekening mee! Zodra er meer duidelijk is over tijden en data zetten we dat op de site en zal dit worden gecommuniceerd door de lijnco Jongste Jeugd.


Vanaf 13 maart aanstaande gaat de Reigercompetitie weer van start. 

Mochten er teams zijn die een revanche of challenge willen, dan kunnen die deze uitdaging mailen naar [email protected] vóór 7 maart aanstaande. Dan doen wij ons best om die teams tegen elkaar te laten spelen.


Ook aan de senioren willen we laten weten dat we, zodra het weer kan, het seizoen weer zullen beginnen met een passende start! Ga lekker trainen binnen de geldende richtlijnen en blijf/ wordt fit!


De TC.