Technische commissie

Spijtig besluit ten aanzien van de KNHB Juni Competitie


2
Jun
Beste Allemaal,

Zoals jullie wellicht vanuit een aantal managers/ lijnco's hebben begrepen, bestaat de mogelijkheid om als club mee te doen aan een last-minute ingelaste KNHB 
'juni-competitie'. Dit was mogelijk naar aanleiding van de versoepelingen vanuit de overheid ten aanzien van teamsporten in competitieverband. 

In al ons enthousiasme en na al dat lange wachten op een herstart van de competitie, hadden we besloten hier aan mee doen. Helaas heeft de realiteit ons doen inzien dat dit een organisatorische lastige opgave wordt. Om die reden hebben we besloten uiteindelijk niet mee te doen aan deze competitie. De reden daarvoor is dat het lastig blijkt teams EN begeleiding voor alle nieuwe teams rond te krijgen. Daarnaast verwachten wij dat juist door de versoepelingen en vaccinatiegraad, onze leden sociaal ook andere afspraken hebben gemaakt of willen maken zoals familieweekenden en dergelijken.

Mocht je wel onderlinge wedstrijden willen organiseren dan kan dat gewoon. Je kan als manager van een team oefenwedstrijden aanvragen bij andere clubs of een uitdagend drieluik samen met twee andere clubs, want dat mag. Voor hen die dit lastig vinden, kunnen wij je helpen aan de juiste contactgegevens. 

Het spijt ons dat er mogelijk verwarring is ontstaan.

De TC