Van het Bestuur

Bericht voor alle veteranen - de nieuwe wedstrijdshirts zijn er!


Nieuws afbeelding 23
Nov

De nieuwe wedstrijdshirts voor de veteranen zijn er. Lever je huidige wedstrijdshirt z.s.m. in.


Goed nieuws. De nieuwe wedstrijdshirts voor de veteranen zijn binnen. Je kunt ze vanaf vandaag ophalen bij Jacco in het clubhuis. 

Mocht je het nog niet hebben meegekregen. Alle veteranen krijgen van het bestuur, de sponsorcommissie en de nieuwe sponsor Quadrum Capital een nieuw wedstrijdshirt aangeboden bij inlevering van het huidige wedstrijdshirt. 


Waarom je oude wedstrijdshirt inleveren?

Duurzaamheid staat bij LMHC hoog op de agenda. Samen met jullie, onze leden, willen wij bijdragen aan een duurzamere hockeyclub. Dit was dan ook voor ons de aanleiding om met CIRCULR. samen te werken. CIRCULR. is in 2021 opgericht door o.a. Kim Lammers met een duidelijke missie: de sportwereld veranderen naar een circulair systeem. 

In het clubhuis staat vanaf vanavond een LMHC x CIRCULR. doos waarin je je oude shirt kunt droppen. Middels een pilot zal CIRCULR. de oude shirts in Nederland recyclen tot nieuwe shirts. 


Als je je shirt hebt ingeleverd dan krijg je van Jacco je nieuwe wedstrijdshirt. 


Let op: naast het belang van duurzaamheid riskeren we een KNHB boete wanneer we met een oud shirt het veld opgaan.  We zien dus graag dat alle veteranen vanaf aankomend weekend met het nieuw wedstrijdshirt op het veld staan.


Klik hier voor meer informatie over Circulr. Voor meer informatie over onze nieuwe veteranen sponsor Quadrum Capital klik hier.