Senioren

EINDE SILVERCUP DROOM H1

12
Okt

Vrijdagavond speelde H1 de tweede ronde in de Silvercup thuis tegen Rijnvliet H1 (3e klasse).  Om 20.30 uur was de club vol gestroomd met enthousiaste Loenen supporters.
Bij de bespreking was door trainer Sander een gastcollege DRUK ZETTEN gegeven. En dit werkte! Vanaf de eerste minuut zette Loenen de tegenstander volledig vast en bepaalde de wedstrijd. Dit resulteerde al heel snel in 1-0. Helaas lukte het niet om meerdere kansen om te zetten in doelpunten. Na rust hetzelfde beeld en kwam Rijnvliet nauwelijks in de 23 meter van Loenen. Het harde werken van Loenen begon zijn tol te eisen. Er vielen een paar gaatjes waarvan de tegenstander slim gebruik maakte. 1-3! Loenen gaf niet op en bleven er vol voor gaan. Zeker dankzij de steun van de vele supporters. Dit betaalde zich uit in een geweldige 2-3. Strafcorner in de laatste minuut en de kans om er nog shoot-outs uit te slepen. Deze ging echter net naast en zo verloor een geweldig spelend  Loenen tegen een effectief Rijnvliet.
Maar ondanks dat bleef het nog lang onrustig in Loenen........................ ............