Zaalhockey


Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen 2017 – 2018 in
volle gang en is het dan ook de hoogste tijd om hierover een update te geven!


Wie spelen er zaalhockey?
Zaalhockey wordt gespeeld door de meeste juniorenteams (na een korte inventarisatie), een aantal seniorenteams en ook door alle E8-tallen. De teams zijn ingedeeld in poules door de KNHB. 

Wanneer starten de zaalhockeywedstrijden?
De wedstrijden in de zaal worden gespeeld tussen 9 december 2017 en 18 februari 2018. In de Kerstvakantie is er geen zaalcompetitie.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deelname aan het zaalhockeyseizoen zijn € 65,- per persoon.

Hoe zit het met de trainingen?
Momenteel zijn we als commissie druk met het regelen van voldoende zaalcapaciteit zodat alle teams een aantal keer kunnen trainen. Hoe vaak dit is en wanneer, zullen we in november bekend maken met een indeling van alle trainingen voor de deelnemende teams in de diverse zalen. We proberen met het zaal-rooster zoveel mogelijk rekening te houden met de huidige indeling van de veldtrainingen, echter, gezien de beschikbaarheid van zalen, zal dit niet altijd gerealiseerd kunnen worden. De zaaltrainingen starten vanaf maandag 4 december.

Informatieavond
Voor meer informatie over zaalhockey is er op maandag 20 november om 20.00 uur een informatieavond in het clubhuis. Wim Duijzer zal hier een presentatie geven over alle facetten rondom de zaalhockey, zoals spelregels, organisatie van wedstrijden, materialen, etc. Alle coaches en managers zijn uitgenodigd. Tijdens deze avond worden ook de verplichte zaal-riempjes voor de keepers uitgedeeld.

Veel plezier in de zaal,
namens de zaalhockeycommissie,
Yvette van der Kleij
Anouk Zelsmann
Ingrid van der Pijll