Technische commissie 25
Okt

Reigercompetitie

Vanaf zaterdag starten we met de enige echte Reigercompetitie!!
Zoals jullie weten is de reguliere competitie stilgelegd vanwege corona. Daarom starten we komende zaterdag 31 oktober met de Reigercompetitie. In deze competitie spelen onze eigen (jongste-) jeugd teams tegen elkaar.
Data en Tijden

Lees verder

Zaalhockey 8
Okt

Alternatief ‘zaal’hockey seizoen voor onze club

Nieuws afbeelding
In deze onzekere tijden, met een nog steeds stijgend aantal besmettingen, gaat de KNHB als alternatief voor het zaalhockey een midwinter competitie organiseren. Wij zijn daar enthousiast over en hebben ons als club daarvoor, net als andere clubs in onze omgeving, aangemeld. De KNHB komt binnenkort met de uitleg van een verdere invulling van deze midwinter. Zodra er meer bekend is zullen wij

Lees verder

Nieuws 8
Okt

Check zelf je persoonlijke gegevens op de website!

Nieuws afbeelding
Niet alleen allerlei handige informatie kun je op de website van de Loenense MHC terugvinden. Ook het wijzigen van je mobiele nummer, emailadressen of wachtwoord doe je ZELF via 'mijn Profiel'!
Open de site www.loenensemhc.nl en klik op Inloggen (rechtsboven) of volg deze LINK. Daarna vul je het lidnummer en wachtwoord in en kun je via 'Profiel' wijzigingen aanbrengen.

Lees verder

Nieuws 14
Sep

Oproep aan alle jeugdleden: Steun de Loenense MHC met de Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding
Alle jeugdspelers van de Loenense MHC kunnen dit jaar loten verkopen met de Grote Clubactie! Coronaproof!
Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze Club gaat. 

Lees verder

Organisatie 8
Sep

REMINDER: Opvolger gezocht Wedstrijdsecretariaat Senioren!

Nieuws afbeelding
Beste allen,   Het is nog angstvallig stil gebleven op mijn oproep voor opvolging van het wedstrijdsecretariaat. Ik hoop dat alle enthousiastelingen de schroom inmiddels van zich af durven te gooien, en zich op korte termijn gaan kandideren! Met een paar weken ligt het stokje voor het overpakken!   Je helpt niet alleen je eigen competitie en die van de andere teams, je hebt

Lees verder

Van het Bestuur 25
Aug

Corona-protocol Loenense MHC

Nieuws afbeelding
Graag vragen wij jullie aandacht én de medewerking van ieder lid/bezoeker/toeschouwer voor ons corona-protocol om te zorgen dat we ons gezamenlijk houden aan de corona-richtlijnen. Zie bijlage of deze link.


Lees verder

Van het Bestuur 21
Aug

Hockeycompetitie en Coronavirus

Beste allen,
De start van de hockeycompetitie staat voor de deur en het Coronavirus is nog steeds onder ons. Om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen blijven sporten, is het van groot belang dat iedereen zich aan de afspraken houdt. Daarom heeft de KNHB richtlijnen en maatregelen voor de hockeysport, en in het bijzonder de hockeycompetitie, hier voor jullie op een rij gezet. Wij

Lees verder

Nieuws 13
Jul

Lid Arbitragecommissie gezocht!

Nieuws afbeelding
OPVOLGER GEZOCHT!
Vele handen maken licht werk!
Wil jij - met name vanuit huis - vrijwilligerswerk doen voor onze club? Wij zoeken nog een extra lid voor de arbitragecommissie!
Heb je interesse?
Bel Heleen Leverstein-van Citters 06-41552647


Lees verder

Van het Bestuur 8
Jul

Vertrouwenscontactpersoon Loenense MHC!

Nieuws afbeelding
Beste leden,
Sinds vorig seizoen heeft de Loenense MHC Lisette ‘t Hart-Kerkhoffs als vertrouwens-contactpersoon (VCP) aangesteld.
De VCP is een centraal aanspreekpunt om met elkaar zorg te dragen dat de wijze waarop we met elkaar omgaan binnen de club veilig is. 

Lees verder