Algemeen 19
Jun

Leer reanimeren, slechts 1 avond investeren!

Nieuws afbeelding
Elke dag sterven er in Nederland 35 mensen aan een hartstilstand. Jong, oud, man, vrouw: het kan iedereen overkomen, overal, dus ook bij ons op de hockeyclub. Dit zijn mensen die jij kan redden als je een reanimatiecursus hebt gevolgd en in de buurt bent.

Lees verder

Technische commissie 15
Jun

Teamindelingen

De TC en de lijnco's streven ernaar om alle teamindelingen op 23 juni aanstaande te kunnen publiceren. Logischerwijs bereiken ons op dit moment veel vragen. Aangezien de selectietrainingen voor de 1 teams tot en met de 22e duren zullen we pas na die datum de indelingen bekendmaken. 

Lees verder

Van het Bestuur 14
Jun

Teamindelingen van de site verdwenen?!

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming zijn alle teamindelingen en namenlijsten omtrent de selecties van de site verdwenen. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een manier om de lijsten op beschermde wijze (achter een inlog) zichtbaar te krijgen. Mocht het zover zijn stellen we u daarvan op de hoogte via de site.

Lees verder

Technische commissie 14
Jun

Trainingsgroepen A, B en C

De jongens en meisjes die zijn uitgenodigd voor de trainingsgroepen kunnen in aanmerking komen voor het eerste team. Met deze groepen zal 2 weken getraind worden (van 11 tot en met 22 juni) en daarna wordt bekendgemaakt wie het eerste daadwerkelijk gehaald heeft. Dat team traint in ieder geval nog 1 week (vanaf 25 juni) en wellicht in onderling overleg langer.

Lees verder

Technische commissie 10
Jun

Teamsamenstellingen Jongens D

De teamindeling van jongens D laat nog even op zich wachten. We nodigen alle jongens die volgend jaar in D spelen (huidig 1e jaars D en huidig E8) uit voor de trainingen van JD1 en JD2 die elders op de site aangekondigd zijn. Kom allemaal lekker trainen dan proberen wij zo snel mogelijk de teams goed samen te stellen. 

Lees verder

Nieuws 10
Jun

Aloha familie hockey toernooi 30 juni: schrijf je snel in!

Laatste kans! Schrijf je snel in voor het Aloha familie hockey toernooi op 30 juni. 
 
Beste hockey fan, 

Hawaii was nog nooit zo dichtbij. 


Lees verder

Jongste Jeugd 10
Jun

Jongens F Districtskampioen

Nieuws afbeelding
Jongens F Districtskampioen!
Na een zeer zwaar bezet toernooi konden onze jongens de beker ophalen. Ongeslagen kampioen! De basistechniek in combinatie met het spelplezier was de route naar dit succes.
Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

App 17
Jun

Heren Veteranen A kampioen!

Na jarenlang doorselecteren is Heren Veteranen A volkomen terecht gepromoveerd naar de Overgangsklasse! Abcoude is wederom de huilende tweede, maar we willen hen bedanken voor de tegenstand en vriendschap. in de wandelgangen horen we dat Stik, Olivier en meer zich bij de ware talenten willen aansluiten, selectie start 1 augustus, na onze trip. Loenen kampioenen

Lees verder

Nieuws 15
Jun

MIS HET NIET: TEAMHULDIGING

Nieuws afbeelding
Morgenmiddag, zaterdag 16 juni v.a. 16:30: huldiging van de kampioensteams (veld & zaal) door niemand minder dan international & topscoorder uit de hoofdklasse: Charlotte Vega!

Lees verder

Technische commissie 11
Jun

OLYMPISCHE TOP HOCKEYDAGEN LOENEN, 20-21-22 AUGUSTUS

Wil je het nieuwe hockeyseizoen goed beginnen? Geef je dan op voor de 3-daagse tophockeydagen op 20-21-22 augustus van de MB-hockeyschool bij ons op de club. Toptraining in kleine groepen van oa internationals Maartje Paumen en Bob de Voogd. De inschrijvingen gaan hard dus geef je snel op want vol is vol! Aanmelden kan via de volgende link:

Lees verder

App 10
Jun

Kom op de fiets, de parkeerplaats is vol!

Vanwege het gezellige evenement van de wandelvereniging is de parkeerplaats vol! Kom aub zoveel mogelijk op de fiets.

Lees verder

App 9
Jun

MD2 kampioen!

Nieuws afbeelding
De meiden van MD2 zijn op de laatste competitiedag kampioen geworden! Ze moesten er nog wel volle bak voor gaan bij Spandersbosch. Maar met hard werken en 2 rake corners is buit binnen gehaald! Topteam! Veel dank ook aan de trainers Marcel en Stick.

Lees verder

Technische commissie 6
Jun

Trainingsschema 11 tot en met 22 juni

Nieuws afbeelding


Bijgaand de indeling van de trainingen voor de trainingsgroepen. Wie op welk veld staat hangt binnenkort op de bekende plek!


Het schema is als volgt:
 
Ma 11 jun
MD2
17.00-18.30

Lees verder

Van het Bestuur 23
Mei

Invoering Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Nieuws afbeelding
Per 25 mei 2018 dient LMHC te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. LMHC geeft hieraan op de volgende manier invulling:


Privacyverklaring (zie bijlage)

Lees verder

Nieuws 23
Mei

Aloha family & friends hockey toernooi op 30 juni 2018

Beste hockey fan,
 
Hawaii was nog nooit zo dichtbij.
 
The Maui family nodigt alle Aloha families en vrienden binnen en buiten Loenen uit voor het jaarlijkse Loenense familie hockeytoernooi. Dik, dun, hockeylid of niet, maakt niets uit Hawaiianen discrimeren niet.
 

Lees verder

Technische commissie 20
Mei

Olympische tophockeydagen met Maartje Paumen en Bod de Voogd op de club!

Op 20, 21 en 22 augustus worden voor het eerst de Olympische tophockeydagen op Loenen georganiseerd door MB hockeyschool. Training door toptrainers in kleine groepen met veel individuele aandacht staat hierbij centraal. Talent is geen vereiste, motivatie wél! Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers dus geef je snel op via deze link: 

Lees verder

Technische commissie 17
Mei

Trainingen tot en met einde seizoen

Voor de verschillende categoriën eindigen de trainingen op de volgende data: - keeperstraining is tot en met dinsdag 29 mei - training voor de A tot en met D teams tot en met 8 juni - training voor de Jongste Jeugd tot en met 15 juni - selectietrainingen voor de trainingsgroepen starten vanaf 11 juni tot en met 29 juniLees verder

Algemeen 11
Apr

Vrijdag trainen - HOCKEY MEAL

Vrijdag trainen - HOCKEY MEAL!!!
Moet je nog eten op vrijdag na de training? Of juist graag ervoor? Of eet je gezellig met je hele team na de training? Vanaf as vrijdag 13/4 kan het voorlopig iedere vrijdag als er trainingen zijn op de club! Een wekelijks wisselend Hockey Meal voor €5 per persoon, zónder dat je hoeft in te schrijven, verkrijgbaar tussen 17.30 en 20.30

Lees verder

Algemeen 11
Apr

VRIJMIBO & eten op de club

VRIJMIBO op de club!!!
Voor alle ouders die vrijdagmiddag langs de kant staan te kijken naar de training van hun kind introduceren wij de VRIJMIBO. Onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek.

Vanaf as vrijdag 13/4 geldt tussen 17.00 en 19.00 uur het volgende aanbod:

Lees verder

Sponsoring 27
Maa

Nieuwe shirtsponsor gezocht voor de Senioren

 
 
De LoenenseMHC zoekt per volgend seizoen een nieuwe shirtsponsor voor de Senioren.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand zie zich met zijn of haar bedrijf wil verbinden aan onze club mail dan naar [email protected] .

Lees verder

Nieuws 19
Maa

Speeldata 2e helft seizoen: competitie, inhalen en vakanties

Voor alle jeugdteams begint op zaterdag 10 maart de competitie weer. De A, B en C-teams spelen tot en met zaterdag 2 juni, de D-teams spelen tot en met 9 juni. Uitzondering hierop is MB6, zij spelen ook 9 juni nog een wedstrijd.

Lees verder