Nieuws 22
Jan

Tophockeyclinics in de voorjaarsvakantie, geef je nu op!

Nieuws afbeelding
Ter voorbereiding op de 2e helft van het (veld-) seizoen organiseert Marcel Balkestein Hockeyschool leuke tophockeyclinics op 19 én 26 februari (16.00 - 18.00 uur) voor F-jes, E6 en 8 tallen, D & C jeugd!
Geef je nu snel op, want vol = vol:  https://aanmelden.mbhockeyschool.nl/product/mb-tophockeyclinic-lmhc-loenen-19-februari-2020-16-00-18-00/


Lees verder

Nieuws 13
Jan

Midwinterfeest - Vrienden van Loenen Live - gecanceld

Nieuws afbeelding
Vanwege gebrek aan animo hebben we het Midwinterfeest op 31 januari a.s. helaas moeten cancellen. We proberen het volgend jaar tijdens het Clublustrum weer!

Lees verder

Technische commissie 4
Dec

Gewijzigd trainingsschema zaal

In verband met wat wijzingen bij de gehuurde zalen hebben we ook het trainingsschema iets aan moeten passen. Voor de meeste betekent dit dat er een datum is veranderd of dat er een extra keer getraind wordt.  Bij de E6- tallen zijn de zowel de data als de tijden gewijzigd. Zij zullen aanstaande vrijdag al hun eerste training hebben.

Lees verder

Technische commissie 4
Dec

Nieuw trainingsschema inclusief trainers

Bijgevoegd het nieuwe trainingsschema inclusief trainers

Lees verder

Arbitrage 20
Jan

Scheidsrechterskaarten

Beste leden,
De KNHB geeft vanaf heden geen scheidsrechterskaarten meer uit. Jouw scheidsrechterkaartnummer is hetzelfde als je Bondsnummer (beginnend met de letter K). Dit nummer is te zien als je inlogt op de LMHC-website, zie Profiel (niet zichtbaar in de LMHC-app!).
Met vriendelijke groet,
De arbitragecommissie.

Lees verder

Zaalhockey 28
Nov

Alles over Zaalhockey!

Nieuws afbeelding
Het Zaalhockeyseizoen is weer van start gegaan!
Om uw Zaalhockeykennis bij te spijkeren, verwijzen wij jullie naar de uitgebreide informatie over Zaalhockey en bijbehorende documenten en handige links op onze LMHC-website .
Lees verder

Nieuws 6
Nov

Trimhockey op LMHC Loenen!

Trimhockey op LMHC Loenen!
Trimhockey is voor iedereen die gezellig een training en een partijtje hockey wil spelen op de club. Bijvoorbeeld als ouder van een hockeyend(e) kind(eren), oud-speler die geen competitie wil spelen of nooit competitie heeft gespeeld, als jeugdtrainer, scheidsrechter, coach of nog helemaal onervaren speler, het is allemaal mogelijk! Op een leuke en

Lees verder

Nieuws 3
Sep

Kennismaken met hockey voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Kom naar Panasj.

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 27 september start de Loenense Mixed Hockeyclub met kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj.    De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder