Nieuws 25
Mei

Hockeytraining Fans & Friends zaterdag 30 mei!

Nieuws afbeelding
Heb je of ken je kinderen tussen de 5 en 11 jaar die willen uitproberen hoe leuk hockey is? Dat kan aanstaande zaterdag 30 mei op Hockeyclub Loenen! 

Lees verder

Nieuws 14
Mei

Bovelander Hockeykamp gaat door, schrijf je nu in!

Nieuws afbeelding
Het Bovelander Hockeykamp op Loenen van 20 - 22 juli gaat door!
We volgen hierin nauwgezet de adviezen van de RIVM.
Er wordt gewerkt aan een duidelijk protocol om ervoor te zorgen dat alle Hockeykampen Coronaproof gegeven worden. Dit protocol wordt twee weken voor aanvang in de kampbrief aan de deelnemers gecommuniceerd.

Lees verder

Van het Bestuur 14
Mei

Mooi & belangrijk werk op de club; we zoeken Lijn-coördinatoren (Lijn-co's)!

Nieuws afbeelding

Voor de Jongens C-lijn en Jongens D-lijn zoeken wij Lijn-coördinatoren. Lijnco’s vormen de onmisbare schakels tussen het veld en de TC, zijn de eerste vraagbaak voor (met name) teammanagers en coaches, en helpen om sfeer en gezelligheid te creëren binnen en tussen de teams.

Lees verder

Van het Bestuur 24
Apr

Brief van de voorzitter

Nieuws afbeelding
Beste leden,

We zijn een maand verder na mijn eerste brief, praktisch opgesloten geweest in huis, ontdaan van enig clubvertier. Het bestuur heeft echter achter de schermen niet stil gezeten. Allerlei praktische zaken (o.a. volgend seizoen, onderhoud, etc.) dienden en dienen er geregeld te worden. De wereld om ons heen verandert snel.

Competitie beëindigd

Lees verder

Van het Bestuur 8
Apr

Contributie seizoen 2019–2020 en COVID 19

Nieuws afbeelding
Beste leden, Wij hopen dat iedereen gezond is en een goede invulling heeft weten te vinden in deze nieuwe werkelijkheid. Met het mooie weer van de laatste dagen zou het gezellig druk moeten zijn op de club. Helaas, het mag niet zo zijn. De coronamaatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april. Als club conformeren wij ons aan de RIVM richtlijnen en het beleid van de KNHB.

Lees verder

Nieuws 2
Apr

Update Bovelander Hockeykampen

Nieuws afbeelding
Helaas zijn door het coranavirus de Bovelander hockeykampen in de meivakantie bij ons op de club  geannuleerd. Maar niet getreurd want we hebben het Bovelander hockeykamp verplaatst naar de zomervakantie.

De nieuwe datum is: 20 t/m 22 juli 2020!


Lees verder

Arbitrage 20
Jan

Scheidsrechterskaarten

Beste leden,
De KNHB geeft vanaf heden geen scheidsrechterskaarten meer uit. Jouw scheidsrechterkaartnummer is hetzelfde als je Bondsnummer (beginnend met de letter K). Dit nummer is te zien als je inlogt op de LMHC-website, zie Profiel (niet zichtbaar in de LMHC-app!).
Met vriendelijke groet,
De arbitragecommissie.

Lees verder