Technische commissie 16
Aug

Pre season trainingen

Pre season trainingen
 
Zoals eerder aangekondigd gaan de meeste jeugdteams vanaf volgende week weer het veld op. De 1 e teams zullen al gaan starten met hun team trainingen. Voor de andere teams organiseren we voor het eerst de pre season trainingen! Deze trainingen zijn bedoeld voor alle spelers/speelster van de ABCD- jeugd die al terug zijn van vakantie en

Lees verder

Van het Bestuur 30
Jul

Kick-off op 1 september, de tijden/programma, we verwachten alle jeugdleden en ouders!

Nieuws afbeelding
Hockey = vóór en door leden! Op 1 september worden alle afspraken gemaakt voor de begeleiding van alle jeugdteams in het nieuwe seizoen. Coachen, managen, trainen, fluiten en voor iedereen sowieso een leuke & gezellige bar-/velddienst. We gaan er samen weer fantastisch seizoen van maken.

Lees verder

Technische commissie 27
Jul

Zeer voorlopig trainingsschema

Bijgaand het voorlopig trainingsschema, een aantal trainingen is nog niet ingevuld met een trainer. Als gevolg daarvan zouden enkele tijden en/of dagen nog kunnen wijzigen maar in grove lijnen is dit hoe het er voor komend seizoen uit gaat zien. 

Lees verder

Technische commissie 24
Jul

Start seizoen 2018-2019

Jongste Jeugd (F en E) De trainingen voor de jongste jeugd starten vanaf 5 september, de woensdag na de kick-off (1 september, save the date, informatie volgt). Het trainingsschema is nog niet helemaal rond maar er wordt in ieder geval getraind op woensdagmiddag door de E6 tallen (ca. 17.00 - 18.00 uur) en de E8 tallen (een uur training tussen 14.30 en 16.30) en op vrijdag tussen ca.

Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder

Nieuws 20
Jul

LMHC Trainingspakken voor je team!

Nieuws afbeelding
LMHC Trainingspakken – The Indian Maharadja
De Teams zijn weer bekend en de vakantie staat voor de deur.  Na de vakantie starten de nieuwe teams in de nieuwe samenstelling. Hoe mooi is het dan ook om met je nieuwe team er helemaal klaar voor te zijn en in een strak pak op de velden te staan!

Lees verder

Nieuws 16
Aug

Wacht met aanschaf nieuw shirt senioren

Nieuws afbeelding
Aangezien er een nieuwe shirtsponspor voor de senioren aan komt willen we de senioren vragen even te wachten met het aanschaffen van een nieuw shirt.
Er komt in dit kader voor de senioren nl een zeer scherpe aanbieding aan.
De nieuwe sponsor wordt zeer binnenkort bekend gemaakt!


Lees verder

Jeugd 11
Aug

OLYMPISCHE TOP HOCKEYDAGEN LOENEN, 20-21-22 AUGUSTUS

Nog 7 plaatsen over voor onze 3-daagse olympische tophockeydagen met Bob de Voogd en Maartje Paumen op 20-21-22 augustus. Tevens zijn er ook nog andere Internationals aanwezig zoals Valerie Magis en Marlena Rybacha aanwezig. Het wordt een echt mooie start van het seizoen!  Dus wil jij het hockeyseizoen ook graag goed beginnen, geef je dan nog snel op via de volgende link:

Lees verder

Van het Bestuur 5
Jul

Nieuwsbrief!

Nieuws afbeelding
Beste allemaal, 
Bijgaand de laatste nieuwsbrief van dit seizoen!
Fijne zomer!
Het Bestuur

Lees verder

Nieuws 5
Jul

Loenen is gekozen tot de allergezelligste Club van Nederland door HockeyLoverz

Winnaar van de HockeyLoverz Club Award door alle door het Jeugdbestuur georganiseerde feesten! Dat betekent dat we gewonnen hebben een compleet door HockeyLoverz verzorgd Feest komend seizoen. Lees verder voor het filmpje!

Lees verder

Nieuws 22
Jun

Schrijf je nu met je nieuwe team in voor Swim to Fight Cancer

De nieuwe teamindeling voor volgend seizoen is (bijna) bekend. Tijd om te gaan nadenken over een goede voorbereiding en teambuilding om zo goed het komende seizoen te kunnen starten. Zwem mee met je nieuwe team op 2 september met Swim to Fight Cancer. Een leuke manier om samen fit het seizoen in te gaan en bovendien geld in te zamelen voor een heel goed doel. Fight cancer is een

Lees verder

Van het Bestuur 23
Mei

Invoering Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Nieuws afbeelding
Per 25 mei 2018 dient LMHC te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. LMHC geeft hieraan op de volgende manier invulling:


Privacyverklaring (zie bijlage)

Lees verder