Technische commissie 29
Okt

KNHB opleiding op Loenen

Voor onze trainers/coaches en iedereen die geïnteresseerd is.
Nog een paar plekken over, belangrijk dat je er bent!

Lees verder

Sponsoring 14
Nov

Sponsor in natura

Nieuws afbeelding
Om het nog leuker te maken op de LoenenseMHC zoeken we sponsors voor onderstaande projecten (dit kan naar wens mét of zonder naamsvermelding):
- Nieuwe klap goals (planken) voor jongste jeugd a € 600.— incl. bestickering

Lees verder

Nieuws 13
Nov

Let op: op zaterdag 24 november kaartverkoop voor AB Feest (8 december)

Nieuws afbeelding
Bericht van Jeugdbestuur:
Lieve Feestgangers, de kaartverkoop gaat deze keer iets anders. Deze zal namelijk plaatsvinden op zaterdag 24 november voor leden, en zondag 25 november voor leden & intro's. De tijden zijn als volgt: Zaterdag 24 november van 12.00 - 16.00 uur alleen leden Zondag 25 november vanaf 16.00 uur voor leden & intro's Op

Lees verder

Arbitrage 7
Nov

De eerste diploma voor CS+ scheidsrechter!

Nieuws afbeelding
HULDE! Vorig jaar is de opleiding CS+ gestart met enkele zeer gemotiveerde en goede jonge scheidsrechters, van onze eigen club. De eerste die geslaagd is, is Gijs Lutje Beerenbroek . Gefeliciteerd, Gijs!
De komende weken zullen de andere deelnemers ook hun examen afleggen. #zijfluitentop!

Lees verder

Zaalhockey 7
Nov

Zaalhockeyseizoen 2018-2019Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen 2018 – 2019 in volle gang en is het dan ook de hoogste tijd om hierover een update te geven.
 
Wie spelen er zaalhockey?

Lees verder

Zaalhockey 7
Nov

Informatieavond zaalhockey maandag 19 november 20.00 uur!Voor meer informatie over zaalhockey is er op maandag 19 november om 20.00 uur een informatieavond in het clubhuis. Alle coaches en managers zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond worden ook de verplichte zaal-riempjes voor de keepers uitgedeeld.
 
D e zaalhockeycommissie,
 
Yvette van der Kleij

Lees verder

Van het Bestuur 6
Nov

Wie wil er kerst vieren in de Tropen?

Nieuws afbeelding


De Gambiaanse Sportlerarenbond (GPEA) (foto) zou graag hockey in Gambia willen introduceren. We zoeken derhalve 4-5 enthousiaste hockeyers om in de kerstvakantie gedurende twee weken een cursus basisvaardigheden voor sportleraren te begeleiden.
Het slechte nieuws: vliegticket (rond 500 euro) voor eigen rekening.

Lees verder

Van het Bestuur 5
Nov

Algemene ledenvergadering donderdag 29 november a.s. 20.30 uur

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden van harte uit op de algemene ledenvergadering op donderdag 29 november a.s., om 20.30 uur in het clubhuis. De agenda zullen we uiterlijk op 22 november a.s. op de site plaatsen. De notulen van de vorige vergaderingen zijn te vinden, na inloggen, op de site onder: -Club, -Documenten, -ALV.

Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder