Nieuws 18
Sep

Lustrumweekend 24 - 26 september - MIS HET NIET

Nieuws afbeelding
Het is bijna zover! Nog maar een week voordat het Lustrumweekend vol spektakel van start gaat! Kom kijken naar de Boekaniers vs Loenens best players en ga lekker eten bij de Foodtrucks op vrijdag. 

Lees verder

Arbitrage 16
Sep

Spelregelcafé Jongste Jeugd spelbegeleiders

Wil jij meer weten over het begeleiden van jongste jeugd wedstrijden. Kom naar het spelregelcafé welke door de KNHB gegeven wordt. Hierin worden de spelregels en tips en tricks voor het begeleiden van een Jongste Jeugd wedstrijd behandeld. Een ervaren scheidsrechter leidt de avond en geeft nuttige adviezen voor spelbegeleiders.

Lees verder

Arbitrage 7
Sep

Heeft u al verstand van de spelregels?

Nieuws afbeelding
Beste ouders van onze jeugdleden, 
Graag informeren wij u over het arbitragebeleid op de Loenense MHC, want zonder scheidsrechters kunnen we tenslotte geen wedstrijden spelen!

Lees verder

Jeugd 7
Sep

Super leuke bijbaan!!!

Op zoek naar gezellig werk? Vind jij werken achter de bar leuk? Ben jij tussen de 15 en 18 jaar? Toeval! Wij zijn namelijk op zoek naar jeugdleden die op zondag wat bij willen verdienen achter de bar! Meld je aan bij Jacco via 06-23598421


Lees verder

Nieuws 13
Sep

Oproep aan alle jeugdleden: Steun de Loenense MHC met de Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding
Alle jeugdspelers van de Loenense MHC kunnen dit jaar loten verkopen met de Grote Clubactie!
Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze Club gaat. Na anderhalf Corona-seizoen kan de

Lees verder

Sponsoring 14
Jul

Uw naam verbinden aan de Loenense MHC? Word sponsor

Uw naam verbinden aan de Loenense Mixed Hockey Club? Word sponsor.


Wilt u ook uw naam verbinden aan de Loenense MHC en daarmee de club ondersteunen? Dat kan.


Hockey op de Loenense MHC wordt mede mogelijkheid gemaakt door de steun van onze sponsors, van hoofdsponsor ABN AMRO tot alle andere sponsors en daar zijn wij heel erg blij mee. 

Lees verder

Van het Bestuur 12
Jul

De Loenense MHC zoekt vrijwilligers!

Nieuws afbeelding
Onze leuke Club zou die leuke Club niet zijn, zonder al haar vrijwilligers!
Om alle taken te kunnen vervullen is het belangrijk om zoveel mogelijk vrijwilligers bij de club te betrekken. Vele handen maken immers licht werk. 

Lees verder