Technische commissie 23
Mei

Trainingen tot en met einde seizoen

Dit seizoen zijn de reguliere trainingen voor de A en B lijn tot en met 24 mei, voor de C en D lijn en de Jongste Jeugd tot en met 7 juni.
Op de onderstaande data zijn er GEEN veldtrainingen voor de (jongste) jeugd: - Goede vrijdag 19 april - Meivakantie 22 april tot en met 3 mei - Hemelvaartweekeinde 30 & 31 meiLees verder

Technische commissie 21
Mei

UPDATE!!! Planning (selectie)trainingen

Zoals eerder vermeld op de site zijn aanstaande woensdag 22 mei de selecties. Het tijdschema ziet er als volgt uit:
17.00 - 18.00 Jongens en meisjes C 18.15 - 19.15 Jongens en meisjes B 19.30 - 20.30 Jongens en meisjes A
De overigee jeugdtraining die dag vervallen in verband met de selecties!
--

Lees verder

Van het Bestuur 8
Mei

Gezocht: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd!

Nieuws afbeelding
We zijn op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat voor de JJ (E en F) volgend jaar wil doen. 


Onze huidige wedstrijdsecretaris (Johann Boven) schuift door naar de oudere jeugd (en heeft volgend jaar ook geen kinderen meer in de leeftijdsgroep E en F). Lees verder

Van het Bestuur 7
Mei

Gezocht: secretaris bestuur!

Nieuws afbeelding
Wij zoeken per ingang van het nieuwe seizoen  (2019-2020)  een secretaris voor het bestuur. De secretaris is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid van de vereniging. De secretaris verzorgt de administratieve taken van het bestuur waaronder het organiseren en notuleren van de bestuursvergaderingen (1 x per maand) en de ALV (2 x per jaar), post en

Lees verder

Van het Bestuur 15
Mei

Uit de ALV: Bestuurswisselingen

Nieuws afbeelding
Tijdens de ALV van afgelopen vrijdag hebben wij Odette van Wageningen als nieuw lid van het Bestuur mogen verwelkomen. Odette neemt de voor LMHC bijzonder belangrijke portefeuille Jongste Jeugd over van Linda Huizingh. Odette is in het dagelijks leven Marketeer bij Linda, hockeyt zelf in Dames C en haar kinderen hockeyen in de Jongste Jeugd. We wensen Odette veel succes in deze belangrijke

Lees verder

Nieuws 14
Mei

Familie- & Vrienden toernooi – za 6 juli 2019!

Nieuws afbeelding
Familie- & Vrienden toernooi – za 6 juli 2019 !!!
Beste hockeyvrienden, Zaterdag 6 juli gaat het jaarlijkse familie- & vrienden hockeyfeest weer los op de Loenense MHC! Tijd voor sportieve gezelligheid met hübsche Mädchen en harte Männer !

Lees verder

Evenementenkalender 12
Mei

MB-hockeyschool komt weer naar Loenen!

Nieuws afbeelding
Op 20,21 en 22 augustus is het zover!
Dan komt de MB-hockeyschool weer naar Loenen voor een 3-daags zomerhockeykamp. Trainingen in kleine groepen,  door toptrainers (oa Maartje Paumen, Valeris Magis en Marcel Balkestein) en met behulp van de nieuwste trainingsmaterialen. Dus wil jij ook een leuk hockeykamp waarbij je ook nog eens wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te

Lees verder

Van het Bestuur 8
Mei

Op 8 juni - Huldiging Kampioenen & Slotdag

Nieuws afbeelding
Op zaterdag 8 juni gaan we alle Kampioenen huldigen en sluiten we het seizoen af (van 15.00 - 17.00 uur).   Uiteraard met muziek & een glas. Daar wil je natuurlijk bij zijn, noteer 't alvast in je agenda!

Lees verder

Van het Bestuur 24
Apr

Aanmeldingen nieuwe leden/ plaatsing in een team

Nieuws afbeelding
De selectie- en indelingsperiode breekt weer aan! Op diverse manieren zal hierover worden gecommuniceerd, via de site, groepsapps en natuurlijk via de TC en lijnco’s. Lees verder

Nieuws 13
Apr

Shake Hands toernooi op 22 juni

Nieuws afbeelding
Daar is ie weer: het Shake Hands Toernooi! Dit jaar op zaterdag 22 juni op de Loenense MHC voor alle D-teams , jongens en meisjes.
Bezoek www.shakehandsloenen.nl  voor meer informatie over het toernooi en schrijf je snel in, want vol=vol. Zie ook bijgesloten flyer.


Lees verder

Van het Bestuur 10
Apr

Mooi & belangrijk werk doen voor de club? Wordt Lijnco!

Nieuws afbeelding
We zoeken voor de  Jongens C-lijn  nog nieuwe Lijnco. Je wordt uiteraard goed wegwijs gemaakt door je voorganger.  Lees snel verder waarom dit iets is voor jou!
https://www.loenensemhc.nl/files/library/advertentie%20lijnco's.pdf


Lees verder

Nieuws 17
Maa

Panasj start weer op vrijdag 5 april!

Nieuws afbeelding
Kom kennismaken met hockey! 
Panasj start weer op vrijdag 5 april!
 
Panasj hockey is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub! We sluiten de trainingen af met een kleine competitie op 17 mei.
 

Lees verder

Nieuws 19
Feb

Aankondiging Oranje C Toernooi: 9 en 10 juni!

Nieuws afbeelding
Het leukste toernooi voor de C-jeugd van Nederland wordt dit jaar op 9 & 10 juni gehouden. Voor meer informatie kun je terecht op de speciale website van het toernooi op: www.loenenaanc.nl . Zie ook de bijgesloten flyer!
Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder