Inschrijvingsformulier

Dank voor uw interesse in de LMHC! Vult u a.u.b. onderstaand formulier in en volg de instructies op uw scherm. Let op: het proces bestaat uit meerdere stappen. U ontvangt een bevestiging per e-mail als de inschrijving geslaagd is.Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Betaling van de verschuldigde lidmaatschapsgelden verloopt via automatische incasso. De incasso verloopt via een MOLLIE rekening van de Deutsche Bank. Met de inschrijving machtig je de Loenense Mixed Hockeyclub om de contributie te incasseren via onderstaande IBAN zolang het lidmaatschap voortduurt en eenmalig voor het inschrijfgeld.

 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Lidmaatschap
   
Vrijwilligersactiviteiten
  De Loenense MHC draait op vrijwilligers. Wanneer u als ouder uw kind inschrijft als lid van de vereniging, zal er van tijd tot tijd een beroep op u worden gedaan om de club te helpen: dit kan variëren van rijbeurten, tot het fluiten van wedstrijden of het meehelpen in de organisatie van evenementen en toernooien.

 
   
School (indien van toepassing)
  Ouders van jeugdleden zijn verplicht hun medewerking te verlenen met het vervoer bij uitwedstrijden

 
   
  (Geheel getal)  
Ondergetekende verklaart
   
LET OP: u bent bijna klaar!
  De knop 'volgende stap' is echter nog niet het einde van dit proces! Op de volgende pagina kunt u uw gegevens controleren en dient u op 'Bevestigen' te drukken!

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.