Sponsoring

Kondor Wessels Vastgoed nieuwe hoofdsponsor Senioren!


Nieuws afbeelding 2
Sep

De LoenenseMHC is zeer verheugd te kunnen melden dat zij in Kondor Wessels Vastgoed een nieuwe hoofdsponsor voor de Senioren heeft gevonden.

 

Dit betekent dat de komende 3 jaar Kondor Wessels Vastgoed op de Senioren tenues zal komen.

 

Kondor Wessels Vastgoed in het kort

"Bij Kondor Wessels Vastgoed ontwikkelen we met durf en creativiteit, dát is waar we goed in zijn”, aldus Willem Gaymans, directeur Kondor Wessels Vastgoed en tevens speler van Heren VL1.

"Als projectontwikkelaar met oog voor mens en maatschappij, realiseren wij vernieuwende projecten. Projecten plaatsen wij altijd in een breder perspectief, wat ze financieel en maatschappelijk duurzaam maakt. Onze relaties roemen onze onconventionele aanpak. Zij weten dat wij wél kansen zien in - op het oog - onmogelijke opgaven. Kondor Wessels Vastgoed gaat door waar anderen omkeren”.

 

Dit sluit qua filosofie naadloos aan bij de waarden van de club.

 

Bekijk op www.kondorwessels.nl een selectie van de projecten.

 

Wij bedanken Kondor Wessels Vastgoed voor dit fantastische gebaar!

Daarnaast nog een keer dank aan Londen & Van Holland voor de sponsoring van de afgelopen jaren.

 

Wat betekent dit voor het tenue?

Alle Senioren krijgen van de club ism Kondor Wessels Vastgoed en The Indian Maharadja een nieuw shirt, mét bedrukking, voor een eenmalige bijdrage van € 10,00 per lid (winkelwaarde € 40,-) . Dit bedrag wordt eenmalig via de aanvoerders geïnd.

Via de aanvoerders van de teams verzamelen we binnenkort ook de maten van alle leden, zodat ze centraal besteld, bedrukt en uitgeleverd kunnen worden.

 

Bestuur en Sponsorcommissie