Technische commissie

Teamindelingen seizoen 2021-2022


6
Jun
Beste allemaal,

Hierbij de teamindelingen voor komend seizoen. We hebben er hard aan gewerkt om iedereen op zijn/ haar niveau in te delen. 
! BELANGRIJK!
Jongens A en Jongens B kunnen we nog niet bekend maken. De reden is dat wij gezien de aantallen in JA niet uitkomen om de teams goed samen te stellen. We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om de Jongens A lijn aan te vullen vanuit de Jongens B lijn. Dat doen we niet overhaast en daarom de vertraging.

Hoe log je in op de site:

Vanwege de AVG mag een lijst met namen niet worden bijgevoegd in dit bericht. 
Om die reden kan je de lijst vinden door in te loggen op de site: www.loenensemhc.nl
-> 'Inloggen'
-> 'Lidnummer' en 'wachtwoord' invullen, indien je jouw wachtwoord bent vergeten, kan je die aanvragen en krijg je direct een wachtwoord in je mail.
-> Klik op 'club' boven in de menubalk
-> Kies 'documenten' 
-> Kies 'Technische Commissie'

Bij dit bericht zie je ook het trainingsschema voor de komende twee weken. Belangrijk voor de Jongens A trainingsgroep en de Jongens B trainingsgroep, die trainen op de tijden die zijn toegeschreven aan JA1 en JB1. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk. Na deze komende twee weken trainen, zijn er geen trainingen meer en gaan we genieten van de zomervakantie!

Tot slot: Ook voor ons was dit een lastig jaar gezien de beperkingen waarmee we wekelijks te maken hadden. We zijn in dit proces zo transparant mogelijk geweest en hebben zorgvuldige afwegingen gemaakt en soms lastige besluiten moeten nemen. Wij gaan er vanuit dat we iedereen in het juiste team hebben kunnen plaatsen en dat al onze jeugdspelers een leuk, leerzaam en sportief seizoen tegemoet gaan. 
Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan kan je die vragen stellen via [email protected]

DE TC


Bijlage