Technische commissie

Teamindelingen A-C lijnen seizoen 2022-2023


2
Jul
Beste Allemaal,

Hierbij de teamindelingen van de A tot en met de C-lijn voor het komende seizoen. We hebben er hard aan gewerkt om iedereen op zijn/ haar niveau in te delen rekening houdend met vriendschapsverzoeken, dispensaties en daarbij behorende restricties.  
Via de website kan je de indeling vinden onder 'documenten'.

BELANGRIJKE DATA:
De start van de reguliere competitie voor ons district (Midden-Nederland) is op 10 september aanstaande. De voorbereiding voor de teams zal daarvoor al beginnen. Voor sommige teams zal de competitie 1 week eerder starten op 3 september
Hou er dus rekening mee dat er getraind zal worden vanaf ongeveer 21 augustus. Het kan uiteraard dat je dan nog met vakantie bent. Geef dat dan wel tijdig door aan je trainer/ coach. Het trainingsschema volgt uiteraard tijdig.

De begeleiding (coaches/trainers/ managers) van de selectieteams zal worden ingevuld in overleg met de Technische Commissie.  

Hoe log je in op de site:

Vanwege de AVG mag een lijst met namen niet worden bijgevoegd in dit bericht. 
Om die reden kan je de lijst vinden door in te loggen op de site: www.loenensemhc.nl
-> 'Inloggen'
-> 'Lidnummer' en 'wachtwoord' invullen, indien je jouw wachtwoord bent vergeten, kan je die aanvragen en krijg je direct een wachtwoord in je mail.
-> Klik op 'club' boven in de menubalk
-> Kies 'documenten' 
-> Kies 'Technische Commissie'

Zoals in de Routekaart staat beschreven kunnen eventuele vragen naar aanleiding van de teamindeling alleen per email worden verstuurd naar [email protected]

Wij wensen iedereen een super fijne vakantie en wij zien jullie graag gezond en fit weer terug op onze velden na een welverdiende vakantie!

De TC