Jongste Jeugd

Schrijf je in voor de Reigertjes x Kabouterhockey (3,5 - 6 jaar)


24
Jul
Goed nieuws vanaf 8 september gaat het nieuwe seizoen voor de Reigertjes
(3,5 t/m 6 jaar) weer van start. We werken vanaf komend seizoen samen met Kabouterhockey.

Kabouterhockey heeft mooie trainingen samengesteld die elke hockeytraining leuk en uitdagend maken voor onze jonge hockeyfanaten. Wat kun je verwachten? Meer trainingen, bredere motorische oefeningen en vooral heel veel plezier!

De trainingen zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 3,5 t/m 6 jaar die op een speelse manier hun hockeytalent willen ontdekken en vriendschappen willen sluiten met leeftijdsgenootjes. Onder begeleiding van de enthousiaste en professionele trainers zorgen we ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en volop genieten van elke trainingssessie.

De Kabouterhockey-trainingen vinden plaats op vrijdag van 16:00-17:00 uur op Loenense MHC. Dit seizoen bieden we meer trainingen aan, zodat kinderen nog meer kunnen leren en groeien in hun hockeyvaardigheden.

Voor een half seizoen (11 trainingen) bedragen de kosten € 140,00. De trainingen starten op 8 september. Het 2e seizoen start begin maart en loopt door tot en met juni. In de schoolvakanties en op feestdagen vinden er geen trainingen plaats, zodat iedereen volop kan genieten van zijn of haar vrije tijd.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor Kabouterhockey bij Loenense MHC? Klik dan op de volgende link: Kabouterhockey op Loenense MHC.

Wil je alvast een kijkje nemen en de sfeer proeven? Bezoek de Instagram pagina van Kabouterhockey: https://www.instagram. com/hockeywerkt_kids/

Let op: Reigertjes die al staan ingeschreven en aankomend seizoen weer mee willen trainen moeten zich opnieuw aanmelden via de link hierboven.

We kijken er naar uit om samen met jouw kind te genieten van een fantastisch seizoen vol plezier, ontdekking en vriendschap.

Onderstaand de trainingsdagen voor de eerste helft van het seizoen:

1. 8 september
2. 15 september
3. 22 september
4. 29 september
5. 6 oktober
6. 13 oktober
7 20 oktober
8. 3 november
9. 10 november
10. 17 november
11. 24 november
Inhaal 1 december

Voor vragen neem contact op met Odette van Wageningen (bestuurslid jongste jeugd) op nummer 06-15006392.