Technische commissie

Teamindeling seizoen 2024-2025


30
Jun

Beste Allemaal,


Hierbij de teamindelingen van de lijnen O8 tot en met O18 voor het seizoen 2024-2025. We hebben er hard aan gewerkt om iedereen op zijn/ haar niveau in te delen, rekening houdend met vriendschapsverzoeken.  

Via de website kan je de indeling vinden onder 'documenten'.


Voor de teamindelingen van de Jongste Jeugd, maken wij een voorbehoud dat eventuele aanmeldingen die tijdens de zomervakantie nog binnenkomen, kunnen leiden tot kleine aanpassingen in de teamsamenstellingen.


Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze teamindelingen en speel je in de lijnen O12-O18, dan kan je tot woensdag 3 juli aanstaande 16.00 uur een e-mail sturen naar [email protected] 

Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek op de club op donderdagavond 4 juli vanaf 19.30 uur. Bij dit gesprek zijn de trainer en de TC aanwezig en desgewenst ouders. 

Na 3 juli 2024 kan er niet meer worden gecommuniceerd over de indelingen.Hoe log je in op de site:


Vanwege de AVG mag een lijst met namen niet worden bijgevoegd in dit bericht. 

Om die reden kan je de lijst vinden door in te loggen op de site: www.loenensemhc.nl

-> 'Inloggen'

-> 'Lidnummer' en 'wachtwoord' invullen, indien je jouw wachtwoord bent vergeten, kan je die aanvragen en krijg je direct een wachtwoord in je mail.

-> Klik op 'club' boven in de menubalk

-> Kies 'documenten' 

-> Kies 'Technische Commissie'


Wij wensen iedereen een super fijne vakantie en wij zien jullie graag gezond en fit weer terug op onze velden na een welverdiende vakantie!


De TC