Technische commissie

Voorlopig trainingsschema en laatste Mededelingen TC


14
Jul

Het is bijna vakantie voor iedereen, hierbij de laatste informatie vanuit de Technische Commissie van dit bijzondere seizoen. 


Eerste/tweede teams A t/m D lijnen

Vorig weekend hebben wij de laatste voorlopige teamindeling van Jongens A bekend gemaakt. Per lijn hebben wij door de bijzondere omstandigheden van dit seizoen een gedifferentieerde selectie toegepast. Graag vragen wij nog de aandacht voor het feit dat zoals altijd dit voorlopige indelingen zijn en wij ons de mogelijkheid voorbehouden om de indelingen te evalueren. 


Vanwege een bijzonder jaar, veroorzaakt door Covid19, geldt meer dan andere jaren dat er na de voorcompetitie voor de C, B en A lijn in de herfstvakantie of voor de C-jeugd in de kerstvakantie geswitcht kan worden van spelers. 

Spelers die zich bijzonder positief ontwikkelen kunnen hoger worden geplaatst. Hetzelfde geldt als spelers onverhoopt niet kunnen aanhaken op de selectiecriteria kunnen alsnog worden overgeplaatst naar een lager team. 


Bij de indelingen worden de volgende criteria gehanteerd:

1. Technische aspecten (baltechniek, stick 'handling');

2. Tactische aspecten (spelinzicht, positie kiezen, taakgerichtheid)

3. Lichamelijke aspecten (snelheid, wendbaarheid, conditie, motoriek)

4. Motivatie/ mentaliteit (sportiviteit, teamgeest, aanwezigheid, inzet, doorzettingsvermogen)


Uitgangspunt voor een eventuele herindeling daarbij is, dat er vanuit de selectiepool wel kandidaten moeten zijn die minimaal even goed, dan wel beter zijn volgens bovenstaande selectiecriteria. Voor de duidelijkheid: de teams worden gevolgd tijdens trainingen en wedstrijden en er worden dus geen selectie (trainingen) in het seizoen georganiseerd.


Ben je ingedeeld in een eerste team, dan krijg je deze week extra informatie specifiek voor de eerste teams. 


Trainingstijden (Jongste) Jeugd komend seizoen

Omdat onze spelers vaak naast hockey ook nog deelnemen aan andere sporten, delen wij u alvast de tijden mede. De voorlopige trainingstijden zijn bijgevoegd. 


Start competitie en trainingen

De eerste competitiewedstrijdronde is op 5 september 2020. De aanvang van de trainingen beginnen in de week daarvoor. Voor de 1e teams in de A en B lijn afhankelijk van welke klasse zij spelen, starten op 29 augustus. De trainers berichten hier de teams apart over.


Coaches

Nog niet bij alle teams staat een coach vermeld. Die zijn al wel benaderd maar voor sommige teams hebben we nog een vacature. Lijkt het je wat om een team te coachen? Geef het dan door aan onze hoofdtrainer Sander van den Elshout [email protected] 


Het complex is open tijdens de vakantie

Voor sommigen duurt de zomerstop veel te lang. Weet dan dat het complex iedere dag open is. Kom dus met vriendjes en vriendinnetjes en kom lekker partijtje spelen, ezelen en tienen.


Voor nu fijne en sportieve vakantie!


Tot in augustus.


De TC.
Bijlage