Technische commissie

KNHB besluit ten aanzien van de Zaal- en Midwintercompetitie


5
Nov
Beste Allen,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die, sinds gisteravond 22.00 gelden, is de KNHB tot haar spijt gedwongen om de zaalcompetitie te annuleren. Wij, als Loenense MHC, hadden al besloten niet deel te nemen om de reeds bekende redenen. En hadden het voornemen deel te nemen aan een Midwintercompetitie.

Ook de Midwintercompetitie zal helaas komen te vervallen. De reden hiervoor is dat er tot en met het weekend van 12 en 13 december aanstaande niet mogelijk is om een competitie te spelen. Ook is er nog veel onzekerheid over (de lengte van) de opstartperiode daarna. Dat maakt dat er weinig speelweekenden over zijn om competitie wedstrijden in te halen.  

De nieuwe overheidsbesluiten van 3 november en verlenging van de bestaande maatregelen dwingen de KNHB ertoe de hervatting van de reguliere veldhockeycompetitie uit te stellen tot januari 2021. Dat maakt het niet mogelijk om een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden.

We snappen dat dit voor velen van jullie een teleurstelling is. Wij zijn achter de schermen druk aan het werk voor een planning na de Reigercompetitie. Dit zullen wij volgende week via de site communiceren.

Voor nu, veel plezier nog met de onderlinge wedstrijden, blijf lekker trainen en blijf vooral gezond!

De TC!