Technische commissie

Herstart seizoen '20-'21


28
Dec

Beste Allen,


Dit seizoen is, op z’n zachts gezegd, een bijzonder seizoen. We schoten uit de startblokken en de teams hebben een prachtig beginresultaat neergezet. Wij hebben genoten van alle teams die zich van hun beste kant mochten laten zien in landelijke competities. Niet in het minst genoten wij van de allerkleinsten die vol enthousiasme, plezier en met ontluikend fanatisme waren begonnen met onze sport. Ook de trainende senioren en veteranen die vervolgens het getrainde toepasten tijdens de wedstrijden. Dit is wat wij, net als jullie, momenteel heel erg missen. Die chaos op zaterdagochtend, de technische sterke wedstrijden op zaterdagmiddag en Dames 1 en Veteranen op zondag met daarna de welverdiende de borrel!


Sinds de laatste persconferentie is er voor buitensporten weer het een ander veranderd. Deze veranderingen leiden ertoe dat er door de KNHB en de clubs continue geschakeld moet worden tussen de diverse (beperkende) scenario’s. En ook nu is dat weer het geval. Wij volgen het beleid van de bond en moeten wederom een beroep doen op jullie, leden en ouders/ verzorgers van onze leden, om jullie flexibele houding aan te spreken. Bijgevoegd vinden jullie het door de KNHB geplaatste bericht waarin het meest recente scenario is uitgewerkt.


In het kort:

  • De winterstop eindigt op 4 januari aanstaande.
  • Op zaterdag 9 januari mogen er wel onderlinge wedstrijden worden gespeeld tot en met 18 jaar, op eigen initiatief.
  • Vanaf 30 Januari zal de competitie weer worden opgestart.
  • We vragen aan jullie om de weekenden van 16 en 23 januari aanstaande vrij te houden voor hockey activiteiten. Jullie kunnen dan of van start met oefenwedstrijden of we gaan onderlinge activiteiten organiseren.

En wat hopen wij dat dit doorgaat! Maar helaas is de kans groot dat de wereld er tegen die datum weer anders uitziet. Meer zal duidelijk worden tijdens de persconferentie op 12 januari.

Wij werken achter de schermen hard om uitdagende activiteiten te blijven organiseren indien de competitie naar aanleiding van nieuwe/ uitgestelde maatregelen later zal worden opgestart. Natuurlijk zijn wij hierin niet uniek. Elk tof idee (geleend of origineel) is van harte welkom, dus ken of heb je een gave zaterdag activiteit voor de jeugd, schroom dan niet dit te mailen naar de TC ([email protected]). Dan kijken wij met enthousiasme wat haalbaar is binnen de dan geldende RIVM/ KNHB richtlijnen!


Wij gaan volgend jaar weer hockeyen! Wanneer? Zodra het kan, zijn wij er klaar voor! Voor nu geniet nog van de Kerstvakantie en van Oud&Nieuw! Wij zien jullie allemaal graag gezond en fit in 2021 weer terug!


De TCBijlage