Technische commissie 9
Apr

Trainingen tot en met einde seizoen

Dit seizoen zijn de reguliere trainingen voor de A en B lijn tot en met 31 mei, voor de C en D lijn en de Jongste Jeugd tot en met 7 juni.
Op de onderstaande data zijn er GEEN veldtrainingen voor de (jongste) jeugd: - Goede vrijdag 19 april - Meivakantie 22 april tot en met 3 mei - Hemelvaartweekeinde 30 & 31 meiLees verder

Technische commissie 9
Apr

Planning selectietrainingen 2019-2020

Ter voorbereiding op de selecties ontvangen alle coaches rond half april voor de 2e keer het verzoek de TIPS formulieren in te vullen. Daarmee worden de genodigden voor de selecties bepaald. Op 23 mei vinden voor de A, B en C lijn de selecties plaats. Of je hiervoor uitgenodigd bent verschijnt tzt op de site. Na de selecties zullen we net als vorig jaar een aantal trainingen organiseren voor

Lees verder

Nieuws 13
Apr

Shake Hands toernooi op 22 juni

Nieuws afbeelding
Daar is ie weer: het Shake Hands Toernooi! Dit jaar op zaterdag 22 juni op de Loenense MHC voor alle D-teams , jongens en meisjes.
Bezoek www.shakehandsloenen.nl  voor meer informatie over het toernooi en schrijf je snel in, want vol=vol. Zie ook bijgesloten flyer.


Lees verder

Sponsoring 10
Apr

Boyden nieuwe sponsor LoenenMHC!

Nieuws afbeelding
Welkom Boyden als nieuwe sponsor!

"Boyden is recognized as one of the world’s premier leadership solutions and talent advisory firms. We work with globally-oriented, growth, and emerging organizations providing executive search, interim management, and leadership consulting services, committed to collaborating with clients to discover the right leadership solutions that

Lees verder

Van het Bestuur 10
Apr

Mooi & belangrijk werk doen voor de club? Wordt Lijnco!

Nieuws afbeelding
We zoeken voor de  Jongens C-lijn  nog nieuwe Lijnco. Je wordt uiteraard goed wegwijs gemaakt door je voorganger.  Lees snel verder waarom dit iets is voor jou!
https://www.loenensemhc.nl/files/library/advertentie%20lijnco's.pdf


Lees verder

Nieuws 5
Apr

Geef je op voor Bovelander Hockeykamp (29/30 april & 1 mei)

Nieuws afbeelding
Groot nieuws!
Tijdens het Bovelander Hockeykamp op de Loenense MHC zal niemand minder dan Thijs van Dam een demonstratie en training komen geven.

Lees verder

Spelregels 21
Maa

Spelregelcurus

Nieuws afbeelding
DE SPELREGELCURSUS GAAT WEER BEGINNEN
 
Alle leden vanaf 13 jaar (zonder scheidsrechterskaart) zullen de KNHB-mail ontvangen.


Wil je meedoen als ouder? 
Meld je dan aan via:
[email protected]
 Lees verder

Nieuws 17
Maa

Panasj start weer op vrijdag 5 april!

Nieuws afbeelding
Kom kennismaken met hockey! 
Panasj start weer op vrijdag 5 april!
 
Panasj hockey is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub! We sluiten de trainingen af met een kleine competitie op 17 mei.
 

Lees verder

Nieuws 5
Maa

Je kunt je weer inschrijven voor Bovelander & Bovelander Hockeykamp!

Nieuws afbeelding
DAGKAMPEN OP DE LOENENSE HC Bij onze driedaagse hockeykampen zonder overnachting starten we elke dag om negen uur en duurt het programma tot half zes.
Daarna gaat iedereen naar huis om lekker in eigen bed te slapen. Om een allround hockeyer te worden, leggen we de focus bij iedere training op een andere hockeytechniek.

Lees verder

Nieuws 19
Feb

Aankondiging Oranje C Toernooi: 9 en 10 juni!

Nieuws afbeelding
Het leukste toernooi voor de C-jeugd van Nederland wordt dit jaar op 9 & 10 juni gehouden. Voor meer informatie kun je terecht op de speciale website van het toernooi op: www.loenenaanc.nl . Zie ook de bijgesloten flyer!
Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder