Van het Bestuur 8
Mei

Gezocht: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd!

Nieuws afbeelding
We zijn op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat voor de JJ (E en F) volgend jaar wil doen. 


Onze huidige wedstrijdsecretaris (Johann Boven) schuift door naar de oudere jeugd (en heeft volgend jaar ook geen kinderen meer in de leeftijdsgroep E en F). Lees verder

Technische commissie 16
Jun

SCHEMA TRAININGSGROEPEN

Bijgaand het schema voor de trainingsgroepen A, B,C en D. Mocht je niet aanwezig kunnen of willen zijn meld je dan per mail af via [email protected] Veel plezier en succes!

Lees verder

Nieuws 15
Jun

Familie & Vriendentoernooi 6 juli – GEANNULEERD

Nieuws afbeelding
Beste allen, wegens te weinig aanmeldingen en animo, hebben we helaas het Familie & Vriendentoernooi dit jaar geannuleerd.


We wensen iedereen een fijne zomerperiode toe en tot ziens weer!


De Alpenzusjes


Lees verder

Technische commissie 14
Jun

MB Hockeykamp op Loenen in de zomervakantie!

Wegens groot succes op herhaling in Loenen! 21 tot en met 23 augustus organiseren we een kamp voor wie écht wil hockeyen. Je leert veel, krijgt veel individuele tips en natuurlijk is het ook gezellig! Schrijf je in want vol = vol! Gebruik deze link: ! MB Olympisch Hockeykamp Loenen


Lees verder

Technische commissie 14
Jun

Teamideling Meisjes en jongens D 2019-2020

Bijgaand de teamindeling voor komend seizoen voor onze D elftallen. Voor procedure informatie zie ons bericht elders op deze site. Eventuele vragen en suggesties kunt u mailen naar [email protected] De teamindeling voor Jongste Jeugd, A, B en C elftallen verwachten we rond eind juni. Veel plezier en succes komend seizoen!


Lees verder

Algemeen 13
Jun

Inleveren ballentassen

Nu het seizoen weer bijna afgelopen is wordt het tijd om weer alle ballentassen in te leveren. Beide sleutels van de kluis kunnen ingeleverd worden bij de bar, als alles compleet is wordt de borg geretourneerd op het rekeningnummer waarvan het betaald is. Mocht je vragen hebben of heb je je ballentas nog even nodig voor een toernooi of kamp meld het dan even via mail:

Lees verder

Technische commissie 11
Jun

Beleid KNHB en LMHC voor D jeugd

Bijgaand de visie van de KNHB en het daarmee gepaard gaande beleid van KNHB en LMHC met betrekking tot de D-jeugd. Wellicht leuk voor spelers en ouders om te lezen!

Lees verder

Technische commissie 8
Jun

Schema trainingsgroepen juni

Bijgaand het schema voor de trainingsgroepen A, B en C. Mocht je niet aanwezig kunnen of willen zijn meld je dan per mail af via [email protected] Veel plezier en succes!

Lees verder

Algemeen 6
Jun

Inname keepersmateriaal en strafcornermaskers

Nieuws afbeelding
Alle keeperssets van junioren, senioren en veteranen inclusief strafcornermaskers dienen uiterlijk 30 juni in de locker te staan voor inname door de materiaalcommissie. Eigen spullen zelf eruit halen anders gaan ze naar de gevonden voorwerpen. Graag een email sturen aan materi[email protected] als het in de locker staat en ze niet meer nodig zijn voor een toernooi of kamp. Na controle

Lees verder

Nieuws 5
Jun

Vacature Voorzitter Sponsorcommissie

Nieuws afbeelding
Voor komend seizoen '19 - '20 zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de sponsorcommissie. 
Vind je het leuk om samen nieuwe sponsors te zoeken, het sponsorbeleid verder vorm te geven, de handen uit de mouwen te steken?  

Lees verder

Van het Bestuur 27
Mei

Meisjes D4 KAMPIOEN!!

Nieuws afbeelding
Meisjes D4 speelden afgelopen zaterdag een hele belangrijke wedstrijd tegen Amersfoort MD7. 
Na twee hele spannende helften won MD4 met 1-0 en daarmee werden zij kampioen! 
De dames hebben zich onder leiding van onder andere Anton en Lucas en de jeugdcoaches Daan en Dimo zich gedurende het seizoen ontwikkeld tot een goed team. 

Lees verder

Technische commissie 23
Mei

Trainingen tot en met einde seizoen

Dit seizoen zijn de reguliere trainingen voor de A en B lijn tot en met 24 mei, voor de C en D lijn en de Jongste Jeugd tot en met 7 juni.
Op de onderstaande data zijn er GEEN veldtrainingen voor de (jongste) jeugd: - Goede vrijdag 19 april - Meivakantie 22 april tot en met 3 mei - Hemelvaartweekeinde 30 & 31 meiLees verder

Technische commissie 21
Mei

UPDATE!!! Planning (selectie)trainingen

Zoals eerder vermeld op de site zijn aanstaande woensdag 22 mei de selecties. Het tijdschema ziet er als volgt uit:
17.00 - 18.00 Jongens en meisjes C 18.15 - 19.15 Jongens en meisjes B 19.30 - 20.30 Jongens en meisjes A
De overigee jeugdtraining die dag vervallen in verband met de selecties!
--

Lees verder

Van het Bestuur 15
Mei

Uit de ALV: Bestuurswisselingen

Nieuws afbeelding
Tijdens de ALV van afgelopen vrijdag hebben wij Odette van Wageningen als nieuw lid van het Bestuur mogen verwelkomen. Odette neemt de voor LMHC bijzonder belangrijke portefeuille Jongste Jeugd over van Linda Huizingh. Odette is in het dagelijks leven Marketeer bij Linda, hockeyt zelf in Dames C en haar kinderen hockeyen in de Jongste Jeugd. We wensen Odette veel succes in deze belangrijke

Lees verder

Evenementenkalender 12
Mei

MB-hockeyschool komt weer naar Loenen!

Nieuws afbeelding
Op 20,21 en 22 augustus is het zover!
Dan komt de MB-hockeyschool weer naar Loenen voor een 3-daags zomerhockeykamp. Trainingen in kleine groepen,  door toptrainers (oa Maartje Paumen, Valeris Magis en Marcel Balkestein) en met behulp van de nieuwste trainingsmaterialen. Dus wil jij ook een leuk hockeykamp waarbij je ook nog eens wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te

Lees verder

Van het Bestuur 24
Apr

Aanmeldingen nieuwe leden/ plaatsing in een team

Nieuws afbeelding
De selectie- en indelingsperiode breekt weer aan! Op diverse manieren zal hierover worden gecommuniceerd, via de site, groepsapps en natuurlijk via de TC en lijnco’s. Lees verder

Nieuws 13
Apr

Shake Hands toernooi op 22 juni

Nieuws afbeelding
Daar is ie weer: het Shake Hands Toernooi! Dit jaar op zaterdag 22 juni op de Loenense MHC voor alle D-teams , jongens en meisjes.
Bezoek www.shakehandsloenen.nl  voor meer informatie over het toernooi en schrijf je snel in, want vol=vol. Zie ook bijgesloten flyer.


Lees verder

Van het Bestuur 10
Apr

Mooi & belangrijk werk doen voor de club? Wordt Lijnco!

Nieuws afbeelding
We zoeken voor de  Jongens C-lijn  nog nieuwe Lijnco. Je wordt uiteraard goed wegwijs gemaakt door je voorganger.  Lees snel verder waarom dit iets is voor jou!
https://www.loenensemhc.nl/files/library/advertentie%20lijnco's.pdf


Lees verder

Nieuws 17
Maa

Panasj start weer op vrijdag 5 april!

Nieuws afbeelding
Kom kennismaken met hockey! 
Panasj start weer op vrijdag 5 april!
 
Panasj hockey is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub! We sluiten de trainingen af met een kleine competitie op 17 mei.
 

Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder