Technische commissie 20
Maa

TIPS invullen aub....!

We hebben besloten de termijn van TIPS nogmaals te verlengen, de score van het invullen is helaas bedroevend tot nu toe: slechts 33% van de formulieren is ingevuld.  Help ons maar vooral je spelers, zij hebben er baat bij als de trainer en coach dit doen. Dus spelers, help het ze herinneren!!!  Trainers en coaches hebben tot en met aanstaande maandag 26 maart de tijd om in te vullen.

Lees verder

Nieuws 19
Maa

Speeldata 2e helft seizoen: competitie, inhalen en vakanties

Voor alle jeugdteams begint op zaterdag 10 maart de competitie weer. De A, B en C-teams spelen tot en met zaterdag 2 juni, de D-teams spelen tot en met 9 juni. Uitzondering hierop is MB6, zij spelen ook 9 juni nog een wedstrijd.

Lees verder

App 19
Maa

Laag model koelkast met vriesvak gevraagd!

Wie oh wie heeft het volgende over? Een laag model koelkast met een vriesvak voor in de trainerskamer! Naast opslag voor de trainers bewaren we daarin ook icepacks voor eventuele ongevalletjes tijdens de trainingen (icepacks voor gedurende wedstrijden blijven achter de bar beschikbaar in het weekend). Dank voor het kijken, reacties naar [email protected]

Lees verder

Sponsoring 18
Maa

Nieuwe sponsor Puberpraktijk Loenen

Nieuws afbeelding
Puberpraktijk Loenen, welkom als nieuwe sponsor!
Fijn dat je de LoenenseMHC ook een warm hart toedraagt.
Wie is Puberpraktijk Loenen?

Lees verder

Van het Bestuur 9
Maa

Vacature Bestuurslid Jongste Jeugd

Bestuurslid Jongste Jeugd
 
Leuk hè? Al die kleine, enthousiaste hockeyspelers bij de club? De Jongste Jeugd bij LMHC (kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar) zetten in verschillende categorieën hun eerste (en volgende) stapjes op de velden van LMHC.
 

Lees verder

Technische commissie 8
Maa

Inloopspreekuur fysiotherapeut weer van start vanaf vrijdag 9 maart!

De 2e helft van het seizoen gaat van start en daarmee samenhangend zullen hier en daar weer wat blessures de kop opsteken. Gelukkig kun je in dat geval voor vragen, hulp of diagnose ook op de club terecht! Namens fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels is er iedere vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur een fysiotherapeut aanwezig op de club, in de bestuurskamer. Het inloopspreekuur is gratis en je hebt

Lees verder

Sponsoring 12
Feb

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup 2018 -D jeugd

Nieuws afbeelding
Voor het tweede jaar op rij organiseren ABN AMRO en Bovelander & Bovelander de landelijke ABN AMRO 3 vs. 3 Cup voor de D JEUGD .
Wat is de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup?

Lees verder

Jeugd 1
Feb

Reigertjestoernooi

Zaterdag 31 maart a.s. wordt het jaarlijkse Reigertjestoernooi georganiseerd door de Loenense Mixed Hockeyclub voor alle E8-tallen! Elk jaar weer een groot succes! 

Lees verder

Sponsoring 28
Jan

Reminder Volvo Clubbonus

Nieuws afbeelding
Elke nieuwe Buitenweg Volvo levert de club €1.000 op!
Wanneer je als (ouder van een) lid een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Buitenweg Hilversum , keert Volvo Car Nederland maar liefst 1000 euro aan de club uit. Dankzij de Volvo Clubbonus hebben andere clubs al duizenden euro's ontvangen. Dat kan ook bij LMHC.

Lees verder