Arbitrage 20
Nov

Zaalhockey Spelregels

Nieuws afbeelding
We gaan binnenkort weer zaalhockeyen! Tijd om even je kennis van de spelregels op te frissen. In het bijgevoegde bestand staan de belangrijkste verschillen even uitgelegd.
Lees het even goed door, dan ga je goed voorbereid van start!  Ouders: lees ook even mee, dan heb je straks vanaf de tribunes nog meer kijkplezier!
Een kleine samenvatting:

Lees verder

Nieuws 17
Nov

1 december 17:00 uur SINT OP DE CLUB!

Nieuws afbeelding


Ook dit jaar komt de Sint en zijn Pieten weer naar onze gezellige hockeyclub. Op vrijdag 1 december is het zover. Zit jij in de Funky, de F-jes of in de E6-tallen? De Sint en zijn Pieten komen jullie trainingen bewonderen en zullen zelfs een potje mee hockeyen.

Lees verder

Nieuws 22
Nov

Nog meer Zaalhockey: een clinic!

Nieuws afbeelding
Als we het doen, dan doen we het natuurlijk goed! Deze week staat dan ook echt in het teken van de voorbereiding op het zaalhockey seizoen. In de kerstvakantie kun je de oliebollen eraf zweten en trainen met een fantastische zaalhockey clinic die gegeven wordt door internationals en hoofdklasse spelers!
 Geef je snel op, want vol is vol!

Lees verder

Arbitrage 21
Nov

LMHC scheidsrechter avond (Di. 28 nov om 20:00)

Nieuws afbeelding
De LMHC scheidsrechter avond is dit jaar op Di. 28 nov om 20:00 in het clubhuis. De avond is voor de CS+ scheidsrechters in opleiding (en daarvoor verplicht) en alle andere scheidsrechters.
De aandacht zal liggen op de het 'gevorderd' fluiten met Spelregels en Positionering en uiteraard komt het fluiten in de zaal aan de orde.


Lees verder

Sponsoring 13
Nov

LEDENACTIE bar bistro Paolo’s – LMHC

Nieuws afbeelding
Sinds kort hebben wij voor de selectie van Heren 1 en Dames 1 een nieuwe sponsor, namelijk bar bistro Paolo’s.
Omdat Paolo’s meer wil doen dan alleen een groots Heren1 en Dames1 neerzetten, is er dit seizoen een nieuwe ledenactie voor alle teams van LMHC.Lees verder

Van het Bestuur 7
Nov

Vacature Bestuurslid Jongse Jeugd

Bestuurslid Jongste Jeugd
 
Leuk hè? Al die kleine, enthousiaste hockeyspelers bij de club? De Jongste Jeugd bij LMHC (kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar) zetten in verschillende categorieën hun eerste (en volgende) stapjes op de velden van LMHC.
 

Lees verder

Sponsoring 7
Nov

bar bistro Paolo’s nieuwe sponsor van LMHC Heren1 en Dames1!

Nieuws afbeelding
bar bistro Paolo’s zal de komende twee seizoenen de belangrijkste sponsor zijn van de voltallige selectie H1 en D1. Paolo’s verzorgt naast de nieuwe pakken voor deze selecties ook eens in de zoveel tijd op zondag een ontbijt bij Paolo’s om de teamspirit te verhogen.

Lees verder

Sponsoring 1
Nov

Volvo proefrit aan huis en je eigen auto gewassen

Nieuws afbeelding
Exclusief van Volvo Buitenweg voor leden van LoenenMHC.
Selecteer de Volvo van jouw keuze en boek je eigen proefrit aan huis.
Bewonder de gloednieuwe XC60 op je eigen oprit of ervaar de rijeigenschappen van de V90. Terwijl je ervaart waar de Volvo van jouw keuze toe in staat is, wassen we jouw auto in onze high-tech wasfaciliteit.
 

Lees verder

Nieuws 30
Okt

Zondag 2e blok masterclasses! Bijna vol! Geef je snel op!

Masterclass op Loenen
Een nieuw blok Masterclass start over twee weken. De Masterclass is een serie van 3  toptrainingen. Voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. In razend tempo langs oefeningen, spel- en partijvormen. Je leert functionele technieken die je direct toepast bij je eerstvolgende wedstrijd. Je traint in een

Lees verder

Van het Bestuur 5
Jul

Elke nieuwe Buitenweg Volvo levert de LMHC € 1.000,- op!  Elke nieuwe Buitenweg Volvo levert de LMHC € 1.000,- op!
 
Een jaar geleden is Volvo Buitenweg zeer gewaardeerd sponsor van onze mooie club geworden.
Zij steunen ons met financiële middelen en met diverse leuke acties.
 

Lees verder