Van het Bestuur

Wat kun jíj doen voor de Loenense MHC?


Nieuws afbeelding 12
Jul
Voel jij de adrenaline van de hockeywedstrijden op Loenense MHC? Geniet je van de feestjes, de georganiseerde evenementen, en de soepel draaiende teams waar jouw kind deel van uitmaakt? Dit alles is mogelijk dankzij onze fantastische vrijwilligers! 

Week in, week uit zetten toegewijde leden en ouders zich in om onze vereniging te laten schitteren. Maar hier komt het - we hebben JOU nodig! Op elk moment hebben we op talloze plekken binnen de organisatie nieuwe vrijwilligers nodig, extra krachten die ons team versterken.

Wil jij je steentje bijdragen op Loenense MHC? We zoeken algemene vrijwilligers, leden voor de sponsorcommissie, helden voor de zaalcommissie, bar-tijgers, scheidsrechtersexamen coördinatoren, jeugdarbitrage coördinatoren, buddies of CS+ scheidsrechters, organisatoren van seniorenevenementen en enthousiaste leden voor de seniorencommissie met speciale aandacht voor hockey7.

Wacht niet af! Vrijwilligerswerk is niet alleen belangrijk; het is ook ontzettend leuk! Ondanks onze drukke schema's is het de moeite waard om 'ja' te zeggen wanneer je wordt gevraagd. Bij Loenense MHC bouw je samen met andere gepassioneerde vrijwilligers aan de toekomst van onze club. Je ontmoet nieuwe mensen, hebt plezier en hoeft je niet voor een eeuwigheid te binden. Ook als je slechts bij af en toe wilt helpen, zoals bij feesten, toernooien, hockeyclinics, reigertjes-slotdagen, en meer, zijn we op zoek naar jou! Verschillende talenten zijn welkom, en geloof ons, vele handen maken licht werk!

Wat is jouw talent? Waar blink je in uit? Wat vind je leuk? Zet je talenten in voor Loenense MHC. Ontdek alle commissies op onze website. Reageer direct op een van de openstaande vacatures of laat ons weten waar jouw specifieke interesse ligt binnen de club.  Het overzicht van de vacatures is op de website gepubliceerd. Om alle taken te kunnen vervullen is het belangrijk om zoveel mogelijk vrijwilligers bij de club te betrekken. Vele handen maken immers licht werk. 
 
Vind je het leuk om een bijdrage te leveren? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of naar [email protected].
 

Bijlage