Van het Bestuur

Elke nieuwe Buitenweg Volvo levert de LMHC € 1.000,- op!


5
Jul


 

Elke nieuwe Buitenweg Volvo levert de LMHC € 1.000,- op!

 

Een jaar geleden is Volvo Buitenweg zeer gewaardeerd sponsor van onze mooie club geworden.

Zij steunen ons met financiële middelen en met diverse leuke acties.

 

Zoals je wellicht al weet heeft importeur Volvo Car Nederland de unieke Volvo Clubbonus ontwikkeld voor hockeyclubs die door een Volvo dealer gesponsord worden. Dus ook voor de LMHC. Volvo Car Nederland keert een Clubbonus uit van maar liefst € 1.000,- aan de LMHC als (de ouders van) een lid een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Buitenweg! En dat is dus voor iedere Volvo afzonderlijk!

 

Ter voorkoming van misverstanden: deze bonus van € 1.000,- wordt uitgekeerd door de importeur en staat VOLLEDIG LOS van je eigen onderhandeling met Volvo Buitenweg. Als je dus een Volvo gaat kopen of leasen hoef je alleen maar te melden dat je (ouder van) een lid van de LMHC bent en dan ontvangt de LMHC € 1.000,- van importeur Volvo Car Nederland! Hoe eenvoudig is dat! En niet te vergeten, hoe belangrijk voor de LMHC. Naast de bonus voor de club heeft Volvo Buitenweg ook nog een exclusieve actie voor de ouders en/of leden zelf: Bij lease of aanschaf van een nieuwe Volvo ontvangt hij of zij een gepersonaliseerde EPPO-hockeystick, voorzien van naam en de uitgekozen Volvo!

 

Afgelopen seizoen hebben vele clubs in Nederland op deze wijze al flinke bedragen van Volvo Car Nederland mogen ontvangen. En dat willen wij ook!

 

Help de LMHC met deze Clubbonus zodat we hiermee meer financiële middelen genereren voor de club. Mocht je de koop of lease van een Volvo overwegen, denk dan ook aan Volvo Buitenweg in Hilversum, 10 minuten rijden vanuit Loenen (of in Baarn of in Naarden) en plan een proefrit. Alléén als de Volvo bij Buitenweg wordt besteld, kan de clubbonus aan LMHC worden uitgekeerd. Neem voor meer informatie contact op met Reinier Koops van onze sponsorcommissie, [email protected]en ontvang meer informatie over deze fantastische Clubbonus actie.

 

Zegt het voort! Wij rekenen op jullie hulp!

 

Met vriendelijke groet,

Jorden Hagenbeek

Voorzitter LMHC