Van het Bestuur

Doe mee, met met je team, met de Rotary Santa Run!


3
Dec

Doe mee met de Rotary Santa Run

Op zaterdag 15 december organiseert Sportpunt Stichtse Vecht samen met de Rotary Club Breukelen- Maarssen een Santa Run voor het goede doel. Gekleed in een kerstmannenpak leggen deelnemers een 3 km lang parcours af. Het Sportpunt Stichtse Vecht nodigt sportverenigingen en sportclubs speciaal uit om op deze dag tijdens de loop een ‘fun-training’ te geven. De opbrengst van dit spectaculaire evenement gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat het Jeugdfonds Sport en daar zijn we reuze blij mee!

Het goede doel

Het 'Jeugdfonds Sport & Cultuur' zorgt ervoor dat kinderen tot en met 17 jaar kunnen sporten. Het helpt bij het betalen van de sportclub en / of attributen als ouders dit niet kunnen betalen. Deze gezinnen kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport. Met de opbrengst van de Rotary Santa Run zorgen we ervoor dat ieder kind in Stichtse Vecht, de mogelijkheid heeft om te kunnen sporten! En we weten allemaal hoe belangrijk het is dat de jeugd sport.

Zie voor meer informatie https://sportpuntstichtsevecht.nl/sporters/sporten-met-een-laag-inkomen/jeugdfonds-sport-cultuur .