Nieuws

Trimhockey op LMHC Loenen!


6
Nov
Trimhockey op LMHC Loenen!

Trimhockey is voor iedereen die gezellig een training en een partijtje hockey wil spelen op de club. Bijvoorbeeld als ouder van een hockeyend(e) kind(eren), oud-speler die geen competitie wil spelen of nooit competitie heeft gespeeld, als jeugdtrainer, scheidsrechter, coach of nog helemaal onervaren speler, het is allemaal mogelijk! Op een leuke en recreatieve manier je hockeyspel verbeteren, fitter worden en niet te vergeten het sociale gedeelte horen allemaal bij trimhockey.

Op LMHC Loenen is de trimclub heel gevarieerd met leeftijden van begin 30 tot boven de 60, spelers zonder ervaring tot spelers die (ooit) op hoog niveau hebben gespeeld. We hebben allemaal gemeen dat we een gezellige avond hockey willen.

Weer of geen weer er wordt (bijna) altijd gehockeyd. Ook wordt er 1 a 2 keer per jaar een toernooitje gespeeld tegen andere trimmers uit de regio, of een oefenwedstrijdje georganiseerd. Meedoen is allemaal vrijblijvend, maar je zal zien dat de meeste fanatiek mee doen!

Wil je meer informatie neem dan contact op met Rick Anderson [email protected] of kom een keer meedoen! Het trimteam speelt elke woensdagavond van 20:15 tot ongeveer 21:45 onder begeleiding van de toptrainer Sander van den Elshout.