Nieuws 18
Feb

Meisjes D4 Zaalkampioen

Nieuws afbeelding
Met een eclatante 9-3 overwinning heeft meisjes D4 vandaag het kampioenschap in de zaal veilig gesteld.
Bedolven onder de bloemen betraden de moegestreden maar voldane meiden de kantine om te worden toezongen door de ouders.
Het "we are the champions" ging gepaard met het plechtig omhangen van de speciale kampioensmedailles.

Lees verder

Nieuws 22
Feb

Nieuwe ruimte voor de keepermaterialen!

Keepers opgelet!
Alle keeperslockers zijn verplaatst naar een mooie nieuwe ruimte. Nu deze verhuizing is afgerond kan elke keeper weer gebruik maken van zijn/haar locker. Op donderdag 8 maart is de materiaalcommissie tijdens de keeperstraining op de club om te zorgen dat iedereen in zijn/haar keeperlocker kan.

Lees verder

Nieuws 14
Feb

Shakehandstoernooi 2018: schrijf je team snel in!

Beste coaches en trainers van de D en C meisjes en jongens lijnen, Het is weer zover, Shakehands toernooi 2018 is weer een feit en wel op 23 en 24 juni. C teams op 23 juni en D teams op 24 juni.
En, zoals altijd krijgen de teams uit Loenen en Maarssen voorrang bij inschrijving. Dus schrijf je deze week nog in..... Er is al veel vraag van de teams van buitenaf nl.

Lees verder

Nieuws 13
Feb

Nieuwe clubshirts online te verkrijgen bij Intersport Twinsport

Nieuws afbeelding
We introduceren de nieuwe leveranciers van het clubtenue van de LoenenseMHC! 
De shirts zijn ontworpen en ontwikkeld door the indian maharadja volgens de laatste technische ontwikkelingen. Ze zijn licht, ademen goed en hebben een hoog draagcomfort. Het ontwerp is gelijk aan het oude LMHC shirt. Mocht je dus nog een goed Brabo shirt hebben dan kan je deze dus nog gewoon

Lees verder