Nieuws 6
Nov

Trimhockey op LMHC Loenen!

Trimhockey op LMHC Loenen!
Trimhockey is voor iedereen die gezellig een training en een partijtje hockey wil spelen op de club. Bijvoorbeeld als ouder van een hockeyend(e) kind(eren), oud-speler die geen competitie wil spelen of nooit competitie heeft gespeeld, als jeugdtrainer, scheidsrechter, coach of nog helemaal onervaren speler, het is allemaal mogelijk! Op een leuke en

Lees verder

Nieuws 17
Okt

Informatie-avond Zaalhockey 18 november a.s.!

De voorbereidingen voor het komende zaalhockeyseizoen zijn alweer gestart. 
Op maandag 18 november a.s. is er een informatie-avond voor alle managers, coaches en teambegeleiders om 20.00 uur in het clubhuis.

Lees verder

Nieuws 10
Okt

Veteranen B zoekt versterking!

Nieuws afbeelding
Scorende Spits, Middenvelder en Verdediger gezocht!
 
Het Heren Veteranen B team van de Loenense MHC draait lekker mee in de kelder van haar poule (4e klasse). Veteranen B kan omschreven worden als "fanatiek op Zondag”, we willen winnen.
 

Lees verder

Nieuws 3
Okt

GEZOCHT VOOR NIEUW DAMESTEAM (30-50 jaar)!

Nieuws afbeelding
Ben je tussen de 30 en 50 jaar, heb je (enige) hockeyervaring en weer zin om het veld op te gaan? Meld je dan nu aan om aan te sluiten bij het nieuwe damesteam! En trommel dan meteen wat vriendinnen op! 
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jantine Kerckhaert-Bremmer op 06-24717710.

Lees verder

Nieuws 3
Sep

Kennismaken met hockey voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Kom naar Panasj.

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 27 september start de Loenense Mixed Hockeyclub met kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj.    De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder