Nieuws 22
Jan

Tophockeyclinics in de voorjaarsvakantie, geef je nu op!

Nieuws afbeelding
Ter voorbereiding op de 2e helft van het (veld-) seizoen organiseert Marcel Balkestein Hockeyschool leuke tophockeyclinics op 19 én 26 februari (16.00 - 18.00 uur) voor F-jes, E6 en 8 tallen, D & C jeugd!
Geef je nu snel op, want vol = vol:  https://aanmelden.mbhockeyschool.nl/product/mb-tophockeyclinic-lmhc-loenen-19-februari-2020-16-00-18-00/


Lees verder

Nieuws 13
Jan

Midwinterfeest - Vrienden van Loenen Live - gecanceld

Nieuws afbeelding
Vanwege gebrek aan animo hebben we het Midwinterfeest op 31 januari a.s. helaas moeten cancellen. We proberen het volgend jaar tijdens het Clublustrum weer!

Lees verder

Nieuws 6
Nov

Trimhockey op LMHC Loenen!

Trimhockey op LMHC Loenen!
Trimhockey is voor iedereen die gezellig een training en een partijtje hockey wil spelen op de club. Bijvoorbeeld als ouder van een hockeyend(e) kind(eren), oud-speler die geen competitie wil spelen of nooit competitie heeft gespeeld, als jeugdtrainer, scheidsrechter, coach of nog helemaal onervaren speler, het is allemaal mogelijk! Op een leuke en

Lees verder

Nieuws 3
Sep

Kennismaken met hockey voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Kom naar Panasj.

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 27 september start de Loenense Mixed Hockeyclub met kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj.    De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder