Nieuws 22
Sep

Gratis Fysio consult op dinsdag en donderdag

Nieuws afbeelding
Gratis Fysio consult op dinsdag en donderdag
Ook dit seizoen wordt de samenwerking met Vechtstreek Fysiotherapie voortgezet. Fysiotherapeut Coletta staat weer voor onze leden klaar. Wanneer je blessures, een pijntje of een vraag hebt kun je op dinsdag en donderdag op afspraak bij haar terecht voor een gratis consult op de club. Mail hiervoor naar:

Lees verder

Nieuws 18
Sep

Reminder: Bitjes happen!

Beste LMHC-hockeyer en ouder van LMHC-jeugdleden,
Het dragen van een bitje tijdens hockeywedstrijden en -trainingen is in 2015 verplicht gesteld door de KNHB en de LMHC ondersteunt dit. Daarom is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om bitjes op maat te laten maken. 

Lees verder

Nieuws 14
Sep

Oproep aan alle jeugdleden: Steun de Loenense MHC met de Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding
Alle jeugdspelers van de Loenense MHC kunnen dit jaar loten verkopen met de Grote Clubactie! Coronaproof!
Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze Club gaat. 

Lees verder

Nieuws 8
Sep

Check zelf je persoonlijke gegevens op de website!

Nieuws afbeelding
Niet alleen allerlei handige informatie kun je op de website van de Loenense MHC terugvinden. Ook het wijzigen van je mobiele nummer, emailadressen of wachtwoord doe je ZELF via 'mijn Profiel'!
Open de site www.loenensemhc.nl en klik op Inloggen (rechtsboven) of volg deze LINK. Daarna vul je het lidnummer en wachtwoord in en kun je via 'Profiel' wijzigingen aanbrengen.

Lees verder

Nieuws 13
Jul

Lid Arbitragecommissie gezocht!

Nieuws afbeelding
OPVOLGER GEZOCHT!
Vele handen maken licht werk!
Wil jij - met name vanuit huis - vrijwilligerswerk doen voor onze club? Wij zoeken nog een extra lid voor de arbitragecommissie!
Heb je interesse?
Bel Heleen Leverstein-van Citters 06-41552647


Lees verder