Nieuws 11
Feb

Tophockeyclinics in de voorjaarsvakantie, er zijn nog enkele plekken!

Nieuws afbeelding
Bijna tijd om weer het veld op te gaan! Ter voorbereiding op de 2e helft van het (veld-) seizoen organiseert Marcel Balkestein Hockeyschool leuke tophockeyclinics op 19 én 26 februari (16.00 - 18.00 uur) voor F-jes, E6 en 8 tallen, D & C jeugd!

Lees verder

Nieuws 18
Feb

LMHC 7 tegen 7 Toernooi

Schrijf je in voor het 7 tegen 7 toernooi! (voor Senioren 30+ teams).Lees verder

Nieuws 17
Feb

Loenen aan C Toernooi!

Nieuws afbeelding
Op 31 mei en 1 juni 2020 (Pinksterweekend) organiseert de Loenense Mixed Hockey Club het Loenen aan C breedte toernooi voor C teams.

Lees verder

Nieuws 4
Feb

MB4 Zaalkampioen!

Nieuws afbeelding
De MB4 zijn afgelopen weekend op overtuigende wijze zaalkampioen geworden! 
Afgelopen weekend stonden de laatste wedstrijden op de planning. Eén keer winnen was genoeg om niet meer verslagen te kunnen worden.

Lees verder

Nieuws 6
Nov

Trimhockey op LMHC Loenen!

Trimhockey op LMHC Loenen!
Trimhockey is voor iedereen die gezellig een training en een partijtje hockey wil spelen op de club. Bijvoorbeeld als ouder van een hockeyend(e) kind(eren), oud-speler die geen competitie wil spelen of nooit competitie heeft gespeeld, als jeugdtrainer, scheidsrechter, coach of nog helemaal onervaren speler, het is allemaal mogelijk! Op een leuke en

Lees verder

Nieuws 3
Sep

Kennismaken met hockey voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Kom naar Panasj.

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 27 september start de Loenense Mixed Hockeyclub met kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj.    De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder