Nieuws 14
Mei

Familie- & Vrienden toernooi – za 6 juli 2019!

Nieuws afbeelding
Familie- & Vrienden toernooi – za 6 juli 2019 !!!
Beste hockeyvrienden, Zaterdag 6 juli gaat het jaarlijkse familie- & vrienden hockeyfeest weer los op de Loenense MHC! Tijd voor sportieve gezelligheid met hübsche Mädchen en harte Männer !

Lees verder

Nieuws 13
Apr

Shake Hands toernooi op 22 juni

Nieuws afbeelding
Daar is ie weer: het Shake Hands Toernooi! Dit jaar op zaterdag 22 juni op de Loenense MHC voor alle D-teams , jongens en meisjes.
Bezoek www.shakehandsloenen.nl  voor meer informatie over het toernooi en schrijf je snel in, want vol=vol. Zie ook bijgesloten flyer.


Lees verder

Nieuws 17
Maa

Panasj start weer op vrijdag 5 april!

Nieuws afbeelding
Kom kennismaken met hockey! 
Panasj start weer op vrijdag 5 april!
 
Panasj hockey is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub! We sluiten de trainingen af met een kleine competitie op 17 mei.
 

Lees verder

Nieuws 19
Feb

Aankondiging Oranje C Toernooi: 9 en 10 juni!

Nieuws afbeelding
Het leukste toernooi voor de C-jeugd van Nederland wordt dit jaar op 9 & 10 juni gehouden. Voor meer informatie kun je terecht op de speciale website van het toernooi op: www.loenenaanc.nl . Zie ook de bijgesloten flyer!
Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder