Van het Bestuur

Brief van de Voorzitter!


Nieuws afbeelding 11
Nov
Beste leden, 


Inmiddels ligt de voorcompetitie achter ons en zijn in de herfstvakantie vrijwel alle jeugdcompetities door de KNHB heringedeeld. In de voorcompetitie heeft iedereen zijn knallende best gedaan. Sommige teams hebben veel gewonnen, andere weer wat meer verloren en sommige teams waren precies goed ingedeeld. Met de nieuwe indeling door de KNHB hopen we dat alle teams in een goed passende poule zijn ingedeeld, waardoor er met nóg meer plezier zal worden gehockeyd.

Op 17 oktober jl vond de ALV plaats. Het was een daverend optreden, dat helaas slechts door enkele leden werd bezocht. Spijtig, want tijdens de ALV komen veel punten aan bod, die u zeker zullen interesseren zoals: wat doet de club nu eigenlijk met de geïnde contributies, hoe staat de club er financieel voor, hoe ziet het technische beleid eruit voor alle teams, wat doet de club zoal om meer jeugd aan te trekken, welke evenementen staan er per leeftijdscategorie op de agenda, enzovoort. We hopen daarom dat u volgende keer wél komt!

Update
  • Op zondag 17 november a.s. speelt niet alleen Heren 1 en Dames 1 thuis, maar ook Heren Veteranen B en Dames Veteranen A en B en Heren VL2. Kortom, reden genoeg om samen een borrel te drinken onder het genot van de BeeGees of ander muzikaal jaren ‘80geweld. U komt toch ook? We trappen af vanaf 16 uur! Neemt u vooral ook uw kinderen mee, want daarvoor hebben we een leuke activiteit geregeld!
  • Op 29 november a.s. zal Sint een bezoek brengen aan de club. Alle kinderen mogen die dag verkleed naar de club komen om de Sint en zijn makkers te verwelkomen! Details volgen nog, maar zet deze datum alvast in uw agenda.
  • Op 30 november a.s. zal het A/B feest plaatsvinden. Thema van het feest is "what would you be, without a degree”. Details hierover volgen nog op de site.
  • De laatste veldwedstrijd zal 30 november a.s. worden gespeeld. Hierna zal het zaalhockeyseizoen beginnen. We krijgen weleens vragen of en waarom dit verplicht is op onze club. Enkele jaren geleden is op de ALV besloten dat zaalhockey op de LMHC verplicht is vanaf de E6 (reden temeer om een keer naar de ALV te komen J!). Voor de E6 zijn er wekelijks trainingen en vanaf de E8 wordt er daarnaast ook meegedaan aan de zaalcompetitie. De reden waarom de LMHC gelooft in zaalhockey is dat gebleken is dat het hockeyniveau aanzienlijk verbetert door op een klein, snel veld te spelen. Vandaar dat we alle teams vanaf de E8 laten zaalhockeyen. De regels zijn dit jaar her en der veranderd. Om die reden is er voor alle managers, coaches en teambegeleiders op 18 november a.s. om 20 uur een informatieavond op de club georganiseerd.
  • Als club willen we graag dat iedereen met plezier kan hockeyen, zichzelf kan zijn en zich positief kan ontwikkelen. Dat klinkt logisch maar hoe pak je dit aan? Wat heb je nodig om er met elkaar een mooi seizoen van te maken? Hoe kun je met alle betrokkenen op een positieve en opbouwende manier werken aan de teamspirit en clubsfeer? De KNHB heeft dit gevraagd aan coaches, trainers, teammanagers, scheidsrechters, bestuurders, en natuurlijk spelers en speelsters. Zij noemden de thema’s: afspraken maken, enthousiasme uitstralen, interesse tonen, een voorbeeld zijn en waardering en vertrouwen geven.” Klik hier voor de filmpjes.
  • Tot slot: heeft u geen idee wat u moet wensen van de Sint? Ook met dit soort ingewikkelde kwesties kunt u bij de LMHC terecht. Wij bieden namelijk een keur aan unieke clubsjaals! Voor slechts EUR 12,50 kunt u met zo’n charmante, warme sjaal langs het veld staan. Wie wil dat nou niet?! De sjaals zijn verkrijgbaar achter de bar.

Rest mij u veel hockeyplezier te wensen! 

Namens het hele bestuur,

 

Pleun Wijffels
De Voorzitter