Nieuws

Oproep aan alle jeugdleden: Steun de Loenense MHC met de Grote Clubactie!


Nieuws afbeelding 14
Sep
Alle jeugdspelers van de Loenense MHC kunnen dit jaar loten verkopen met de Grote Clubactie! Coronaproof!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze Club gaat. 

Loten verkopen via het verkoopboekje of via de QR-code
Dit jaar gaat de D-lijn voor ons op pad! Zij kunnen zoals gebruikelijk de kopers een lot via het verkoopboekje, maar ook een QR-code aanbieden! Dat is een verantwoorde manier loten verkopen, die veilig is voor zowel verkopers als kopers! De QR-code kun je vinden in de bijlage bij dit bericht of op het verkoopboekje en leidt direct naar onze verkooppagina. Kopers kunnen deze aan de deur op afstand scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

Speel je niet in de D-lijn, maar wil je toch loten verkopen? Er zijn nog wat verkoopboekjes beschikbaar, die je kunt ophalen op het clubhuis! Ook kun je de QR-code in de bijlage afdrukken en voor verkoop gebruiken!

Loten verkopen via Social Media
Voor de jeugdleden die ook willen verkopen, maar geen verkoopboekje hebben is het ook mogelijk om direct de link naar onze Loenense MHC ClubActie pagina via whatsapp of andere social media kanalen te delen met familie en vrienden. Kopieer dan deze link of https://lot.clubactie.nl/lot/loenense-mhc/401614 in het bericht.

Superlot!
Het is ook mogelijk om aan bedrijven of hele seniorenteams superloten te verkopen via whatsapp of social media kanalen. Daarmee verkoop je in één keer 50 loten en maakt de Club extra kans op een clubfeest ter waarde van 5.000 Euro! Kopieer dan deze link of https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/loenense-mhc/401614 in het bericht.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.
Bijlage