Nieuws

Oproep aan alle jeugdleden: Steun de Loenense MHC met de Grote Clubactie!


Nieuws afbeelding 13
Sep
Alle jeugdspelers van de Loenense MHC kunnen dit jaar loten verkopen met de Grote Clubactie!

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze Club gaat. Na anderhalf Corona-seizoen kan de Club nog wel wat financiele steun gebruiken en kunnen, net zoals vorig jaar, de 3 beste lotenverkopers van de Club een mooie prijs winnen! 

Online loten verkopen!
Dit jaar kunnen er alleen online loten worden verkocht. Verkoopboekjes zijn maar ouderwets, toch? Dit kan op 2 manieren:
  1. Loten verkopen via de QR-code. De QR-code kun je vinden in de bijlage bij dit bericht of heb je op een A4-tje gekregen van de teammanager. Kopers kunnen deze QR-code vanaf het papier of het scherm van jouw smartphone aan de deur scannen met de camerafunctie. Volg de link naar de verkooppagina van onze Club en de rest wijst zich vanzelf!
  2. Loten verkopen via Social Media. Het is ook mogelijk om direct de link naar onze verkooppagina via whatsapp of andere social media kanalen te delen met familie en vrienden. Kopieer dan deze link of https://lot.clubactie.nl/lot/loenense-mhc/401614 in het bericht.
Superlot!
Het is ook mogelijk om aan bedrijven of hele seniorenteams superloten te verkopen via whatsapp of social media kanalen. Daarmee verkoop je in één keer 50 loten en maakt de Club extra kans op een clubfeest ter waarde van 5.000 Euro! Kopieer dan deze link of https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/loenense-mhc/401614 in het bericht.

Verkopen kan tot 23 november 23:59!
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! 
Bijlage