Van het Bestuur

Borgplan materialen vanaf 01-09-23


22
Aug


Beste leden/ouders,

Gelukkig is het bijna weer zover; het hockeyseizoen gaat beginnen!

Het is belangrijk dat elk team een goede uitrusting heeft en alles tot de beschikking heeft om van ons mooie hockeyspel te genieten.

Daarom is de materiaalcie. gedurende de zomerstop hard aan het werk geweest om ook dit seizoen elk team weer te voorzien van de juiste uitrusting en materialen. Met ingang van het komend seizoen stelt de club naast een keepersuitrusting en de maskers ook per team een gevulde ballentas beschikbaar. De jongste jeugd zal dit jaar nog niet onder dit plan vallen. Dit heef te maken met het feit dat de gehele jongste jeugd vanaf het seizoen 23/24 geen strafcorners meer gaat hebben en er dus ook geen corner maskers meer nodig zijn.

Verder krijgt elk team ook een cijferslot om de lockers voor de keepersuitrusting af te kunnen sluiten. De keepersuitrusting en de ballentas kunnen dan veilig op de club in de lockers achtergelaten worden. Een keepersuitrusting kost al snel  EUR 1.200,- en het is zonde wanneer er (delen van de) uitrusting verdwijnen.

Dit jaar krijgt elk team aan het begin van het seizoen dus het volgende verstrekt:

-             Gevulde keeperstas
-             4 cornermaskers
-             Ballentas(30 st.), pionnen & hesjes
-             Slot voor de locker

De borg bedraagt EUR 100,- per team, deze moet voldaan worden bij het ophalen van de keeperstas op de kick-off 2 september aanstaande. Voor 1e teams vanaf de o14 starten de trainingen al eerder. De keepers zullen daarom de keepertas al eerder krijgen. De borg moet echter wel voldaan worden dit kan ook op 2 september.

De materialen dienen aan het eind van het seizoen compleet en in goede staat ingeleverd te worden (inleverdata worden op de website bekend gemaakt). De borg zal in dat geval terugbetaald worden. Indien het in te leveren materiaal incompleet dan wel niet in goede staat verkeert, zullen de kosten voor herstel/vervanging naar rato op de borg ingehouden worden. Natuurlijk wordt niet elk defect direct doorgerekend, het gaat hier puur om nalatigheid of misbruik van de materialen niet om slijtage.

Als er delen van de uitrusting gedurende het seizoen kapot gaan, dan kan je dat melden bij de materiaalcie. Het makkelijkste is om dit te melden bij Jacco of de keeperstrainer Coletta.

- De materiaal commissie

( Tip: stinkt jouw keeperspakt?? https://www.youtube.com/watch?v=QcujTEV4MQQ&t=87s&ab_channel=obogoalkeepers )