Nieuws

8 april eerste jaars D-overnachting!


20
Maa
Beste (ouders van de) 1e jaars D-jeugd,

Wij van het Jeugdbestuur Loenen organiseren binnenkort weer de jaarlijkse D-overnachting! De overnachting vindt plaats op 8 april, let wel op: deze overnachting is alleen voor de 1e jaars D!

We gaan allemaal leuke dingen doen, zoals Loenen got talent, meerdere spelletjes en een spooktocht (geheim voor de kinderen)! De ochtend van 9 april is eerste paasdag: dat betekend eieren zoeken!!! Dit is de enige kans om te overnachten op de club, je wilt het niet missen! 

Aanmelden kan bij de onderstaande link. Graag correct en volledig invullen met naam, achternaam, hockeyteam, telefoonnummer ouder en eventuele extra informatie zoals bijvoorbeeld allergieën. Vergeet niet je zo snel mogelijk op te geven samen met vriendjes en/of vriendinnetjes, want er zijn maar 40 plekken!

Voor de avond zelf: Iedereen is vanaf 19:00 welkom, nadat je thuis hebt gegeten. We gaan ’s avonds allemaal leuke dingen doen en je mag de volgende ochtend na het ontbijten en paaseieren zoeken weer worden opgehaald. (Tijd ophalen wordt nog bekend gemaakt).

Wat neem je allemaal mee:
-matras/slaapmatje
-slaapzak
-hockeyspullen, dus stick, bitje en scheenbeschermers 
-makkelijke (warme) kleding
-logeerspullen zoals tandenborstel en pyjama
- gelieve geen waardevolle spullen, zoals mobiele telefoons of iPads, wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekraken of schade!
- 6 euro om de onkosten te dekken, betalen via de tikkielink:  

Wij hopen jullie allemaal te zien 8 april, het wordt zeker een top overnachting!
Nogmaals, de overnachting is alleen voor 1e jaars D, niet voor 2e jaars D!
 
Groetjes, het jeugdbestuur.

Inschrijven: