Technische commissie 21
Feb

Jongste Jeugd trainingen vrijdag 23/2 afgelast!

Ondanks onze goede bedoelingen is de training voor aankomende vrijdag toch afgelast. In verband met de vakantie zijn er veel afzeggingen en de temperaturen werken ook niet mee om op het veld te hockeyen.  Voor de week erna lijkt het er ook op dat er eerder geschaatst dan gehockeyd kan worden, we verzoeken u dan ook de site en uw mail in de gaten te houden!


Lees verder

Nieuws 18
Feb

Meisjes D4 Zaalkampioen

Nieuws afbeelding
Met een eclatante 9-3 overwinning heeft meisjes D4 vandaag het kampioenschap in de zaal veilig gesteld.
Bedolven onder de bloemen betraden de moegestreden maar voldane meiden de kantine om te worden toezongen door de ouders.
Het "we are the champions" ging gepaard met het plechtig omhangen van de speciale kampioensmedailles.

Lees verder

Technische commissie 15
Feb

TRAINER (S) GEZOCHT!!!

Voor de 2e helft van het seizoen zoeken we op dinsdag, woensdag en donderdag nog een trainer/trainers voor een aantal teams. Op dinsdag van 18.30 - 20.00 uur, woensdagmiddag van 15.00 - 16.15 uur en 's avonds van 20.30 - 22.00 uur en op donderdag van 18.30 - 21.30 uur. Het betreft zowel lijn- als breedteteams. Mocht je interesse hebben om één of meerdere teams te trainen neem dan

Lees verder

Technische commissie 6
Feb

Start veldtrainingen/competitie

Terwijl iedereen nog druk aan het zaalhockeyen is wordt het tijd om vooruit te kijken naar de start van de 2e helft van de veldcompetitie. De trainingen voor de lijnteams (1 en 2 teams jeugd) beginnen weer in de week van 19 tot en met 23 februari, tenzij er per team anders afgesproken wordt is er in de vakantie geen training. De breedteteams beginnen na de voorjaarsvakantie vanaf maandag 5

Lees verder

Van het Bestuur 23
Feb

KO16 Euro Hockey League bij HC Rotterdam

KO16 Euro Hockey League bij HC Rotterdam tijdens het paasweekend (30 maart t/m 2 april):

Met de EHL heeft ABN AMRO een speciaal aanbod kunnen afstemmen voor de leden van de door ABN AMRO gesponsorde clubs.

Lees verder

Nieuws 22
Feb

Nieuwe ruimte voor de keepermaterialen!

Keepers opgelet!
Alle keeperslockers zijn verplaatst naar een mooie nieuwe ruimte. Nu deze verhuizing is afgerond kan elke keeper weer gebruik maken van zijn/haar locker. Op donderdag 8 maart is de materiaalcommissie tijdens de keeperstraining op de club om te zorgen dat iedereen in zijn/haar keeperlocker kan.

Lees verder

Nieuws 14
Feb

Shakehandstoernooi 2018: schrijf je team snel in!

Beste coaches en trainers van de D en C meisjes en jongens lijnen, Het is weer zover, Shakehands toernooi 2018 is weer een feit en wel op 23 en 24 juni. C teams op 23 juni en D teams op 24 juni.
En, zoals altijd krijgen de teams uit Loenen en Maarssen voorrang bij inschrijving. Dus schrijf je deze week nog in..... Er is al veel vraag van de teams van buitenaf nl.

Lees verder

Nieuws 13
Feb

Nieuwe clubshirts online te verkrijgen bij Intersport Twinsport

Nieuws afbeelding
We introduceren de nieuwe leveranciers van het clubtenue van de LoenenseMHC! 
De shirts zijn ontworpen en ontwikkeld door the indian maharadja volgens de laatste technische ontwikkelingen. Ze zijn licht, ademen goed en hebben een hoog draagcomfort. Het ontwerp is gelijk aan het oude LMHC shirt. Mocht je dus nog een goed Brabo shirt hebben dan kan je deze dus nog gewoon

Lees verder

Sponsoring 12
Feb

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup 2018 -D jeugd

Nieuws afbeelding
Voor het tweede jaar op rij organiseren ABN AMRO en Bovelander & Bovelander de landelijke ABN AMRO 3 vs. 3 Cup voor de D JEUGD .
Wat is de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup?

Lees verder

Jeugd 1
Feb

Reigertjestoernooi

Zaterdag 31 maart a.s. wordt het jaarlijkse Reigertjestoernooi georganiseerd door de Loenense Mixed Hockeyclub voor alle E8-tallen! Elk jaar weer een groot succes! 

Lees verder

Sponsoring 28
Jan

Reminder Volvo Clubbonus

Nieuws afbeelding
Elke nieuwe Buitenweg Volvo levert de club €1.000 op!
Wanneer je als (ouder van een) lid een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Buitenweg Hilversum , keert Volvo Car Nederland maar liefst 1000 euro aan de club uit. Dankzij de Volvo Clubbonus hebben andere clubs al duizenden euro's ontvangen. Dat kan ook bij LMHC.

Lees verder

Technische commissie 24
Dec

Trainingen zaal

Zoals beloofd hierbij het vervolg op het trainingsschema voor de zaal, ingevuld met trainers. Namens de TC willen we alle teams op het hart drukken gebruik te maken van de trainingsuren! Het is zonde als een zaal leeg is, de trainer er voor niks staat en de zaalbeheerder voor niets komt opdraven. Dus mocht het een keer voorkomen dat een training niet doorgaat, meld dit dan tijdig bij alle juiste

Lees verder