FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 01. Clubinformatie  Aantal vragen: 3
 02. Lidmaatschap  Aantal vragen: 2
 03. Wedstrijdinformatie   Aantal vragen: 3
 04. Scheidsrechterinformatie  Aantal vragen: 2
 05. Route/contact  Aantal vragen: 2
 06. Links  Aantal vragen: 4
 07. Website  Aantal vragen: 2
 08. Gestelde vragen  Aantal vragen: 5
 09. Statuten en Huishoudelijk reglement  Aantal vragen: 3

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

08. Gestelde vragen
1. Ik ben mijn wachtwoord vergeten 

Klik op HIER onder het inlogvenster en vul je e-mailadres en lidnummer in en verstuur. Je ontvangt je wachtwoord per omgaande via je e-mail.


 
2. Ik kan mijn persoonlijk profiel niet instellen. 

Log in, ga naar PERSOONLIJK >> Mijn profiel.

Tekst: klik op [wijzigen] achter Dit is mijn profiel en voer je tekst in. Kan ook in een tekstprogramma als Word en met copy/paste plaatsen. Klik op Verwerken.
 
Foto’s: Klik op bladeren en zoek je foto op je PC, vervolgens Upload. Je ziet hier je foto niet. Ga daarvoor naar het menu Loenense MHC >> Ledenprofielen. Daar sta je tussen en klik op je naam.
Upload pasfoto: als boven. Echter je pasfoto is alleen zichtbaar het Club Informatie Systeem (Lisa). Wie van de organisatie achter de schermen met leden werkt, ziet dan wie jij bent. Ook bedoeld voor de ledenpas van de KNHB in de toekomst. Dus echt een pasfotodoelstelling en geen fun!
Je persoonlijk profiel wordt pas zichtbaar als je in MIJN INSTELLINGEN de diverse keuzes hebt ingeschakeld. 

 
3. Ik wil reageren, hoe doe ik dat? 

Reageren doe je door onder het desbetreffende artikel op REAGEER te klikken. Spontane reacties via e-mail verschijnen automatisch met je naam. Bedenk dus wat je schrijft want heel LMHC leest mee en weet wie je bent.


 
4. Ik wil een verslag of kopij aanleveren 
Kopij aanleveren zoals nieuws en mededelingen: klik op “Kopij aanleveren” en er opent automatisch een e-mail aan de redactie.  De redactie plaatst je artikel op de site. Hierbij kun je een foto meesturen. Verzoek tot plaatsing op de voorpagina wordt door de redactie gehonoreerd of niet.
 
Verslagen aanleveren: na het inloggen verschijnen automatisch de teams waar je in speelt en/of coach van bent. Klik het team aan waarvoor je een verslag wilt schrijven. In een nieuw venster opent de teamgegevens. Onderaan staat de rubriek UITSLAGEN van dat team. Achter de uitslag van de gespeelde wedstrijd staat onder verslagen: [invoer]. Klik hierop en vul je verslag hier in. Na verzenden staat je verslag direct onder “verslagen” op de site!
TIP TIP TIP: Schrijf eerst je verslag in een tekstprogramma zoals MS Word of WordPerfect. Ga dan naar je verslaginvoer op de site en plaats met kopieer & plaats (copy – paste) je tekst in het invoervenster. Je voorkomt dan dat tijdens het schrijven je inlogperiode vervalt en je alles kwijt bent.

 

 
5. Als beide teams vrijwel dezelfde kleur shirts dragen, wie moet zich dan aanpassen? 
De UIT-spelende club draagt een ander kleur shirt en kousen. De keepers moeten altijd een kleur shirt dragen dat afwijkt van beide teams.
Bij uitwedstrijden tegen teams die kleding dragen met dezelfde kleuren, wordt er gespeeld in een grijs shirt en grijze kousen. In het wedstrijdschema op de site staat  aangegeven of je het uittenue moet meenemen.